Faik Gürses 5 kupa 3 bomba 4 şampiyonluk
HABERİ PAYLAŞ

5 kupa 3 bomba 4 şampiyonluk

Galatasaray Kulübü’nün başkan adayı seçim vaadinde yukardaki başlıktaki maddeleri saydı. Diyelim ki oldu, ama olmadı ne olur biliyor musunuz? Sayın Mehmet Helvacı hukuk dili değil ama halk dilinde şöyle bir söz vardır: Kırk katır mı, kırk satır mı?

MURATPAŞA BELEDİYESİ

Sessiz sedasız ama çok kararlı geldiler finale. Hentbol Kadınlar Avrupa Challange Kupası’nda şimdi tek rakip kaldı. 7 Mayıs’ta Mios Biganos ile ilk maçı Bordeaux kentinde yapacaklar. Rövanş 15 Mayıs’ta Antalya’da. Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen mükemmel bir yönetimle işi buraya kadar getirdi. Şimdi kupayı bekliyor Antalya’nın en büyük ilçesi.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

YEMEZLER İBO

Kuddusi Müftüoğlu, ikinci sarıdan kırmızı bekleyip Türkiye Kupası’nda finalde oynamayı arzu eden İbrahim Toraman’ı kızartmadı. Uzatma dakikalarında düdüğünü hemen üfleyip Beşiktaşlı futbolcuyu daha da morarattı.

KİM TAKILIR?

Fenerbahçe takılma hakkını Bursaspor maçında, Trabzonspor da Eskişehirspor karşısında kullandı. Şimdi merak edilen soru şu: Kalan maçlara bakılırsa ikisi içinde en tehlikeli takım Belediye. Abdullah Avcı oyuncularına fazla mesai yaptırır mı acaba?

BİR TUR İKİ TAKIM

47.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda heyecan sürüyor. Ama Manisaspor ve Konya Torku Şekerspor yeni kurulmalarına rağmen ektiğini biçiyor.

HAK MAHRUMİYETİ CEZASI

Şeref tribününe giremiyorsun. Ama loca serbest. Şöyle bir durum oluyor: Ana sütü kesildi, mamaya devam...

SÜLEYMAN SEBA

Fulya’nın halini görüp “İçler acısı” demiş. İyi ki Şan Öktem anısına yapılan binaya dayanmadı. Çökerdi vallahi. Bizde tesisler böyle korunuyor. Yapılana kadar, yapıldıktan sonra.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder