Gündem 5 köpeğiyle birlikte öldü

5 köpeğiyle birlikte öldü

Paylaş
5 köpeğiyle birlikte öldü

Bakırköy'deki hayvan barınağının yanına kurduğu derme çatma bir barakada 6 köpeğiyle birlikte yaşayan yaşlı kadın çıkan yangında yanarak can verdi

Bakırköy hayvan barınağının yanındaki bir barakada saat 02.00 sıraları yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangının söndürdü.

Söndürme çalışmalarının ardından itfaiye ekipleri barakadan kalan enkazın arasında bir kadın cesedi olduğunu fark etti ve durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis cesedin 2 yıldır barakada 6 köpeğiyle birlikte kalan 50-55 yaşlarında Cemile adlı bir kadına ait olduğunu tespit etti. Kurduğu barakada 2 yıldır köpekleriyle kalan ve adının Cemile olduğu öğrenilen yaşlı kadının çıkan yangında 5 köpeği de telef oldu.

Barınakta işçi olarak çalışan Hasbi Çuval, "Dışarı çıkıp baktığımda yangını görüp itfaiyeye haber verdim. Huzurevine götürülmek istendi. Köpeklerinden ayrılmak istemediği için kabul etmedi." dedi.

Yapılan incelemenin ardından yaşlı kadının cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yetkililer yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Yangının kesin çıkış nedeni araştırılırken polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Hasan YILDIRIM/DHA