Magazin 4'üncü evlilik direkten döndü

4'üncü evlilik direkten döndü

Paylaş
4'üncü evlilik direkten döndü

İclal Aydın'ın evlilik hazırlığı yaptığı işadamı Süleyman Toplusoy ile ilişkisi bitti

YAZA DÜĞÜN VARDI

Haberin Devamı

Altı aylık ilişkide sürpriz son! Sabah'ın haberine göre, yazar ve oyuncu İclal Aydın, yaz başında tanıştığı Roman mağazalarının ortağı Süleyman Toplusoy'la yollarını ayırdı. Romantik evlilik teklifi sonrası nişanlanan Aydın-Toplusoy çifti, bu yaz başı evlenecekti.

NEDEN ÇOCUK MU?

İddialara göre çiftin nişan atma nedeni İclal Aydın'ın, nişanlısı Süleyman Toplusoy'un ilk evliliğinden olan 15 yaşındaki kızı Serra ile anlaşamaması... Toplusoy bir orta yol bulmak için uğraşıyor.

EVLİLİK BAŞKA BAHARA KALDI!

Oyuncu-yazar İclal Aydın'ın uzun süren aşk orucunu işadamı Süleyman Toplusoy ile bozduğunu da, çiftin nişanlandığını da ilk bu köşede okumuştunuz. Çiftle ilgili yine bomba gibi bir haberim var ama bu kez maalesef müjdeli değil!

Haberin Devamı

Hatırlarsanız, herkesin birbirine çok yakıştırdığı çift, bir süre önce evlenme kararı almıştı. Hatta İclal Aydın, yakın arkadaşlarına en geç yaz başında nikah masasına oturacaklarını açıklamıştı. Ancak duydum ki, İclal Aydın'ın dördüncü evliliği direkten dönmüş! Aydın ile Toplusoy, önceki gün tartışıp köprüleri atmışlar...

ARALARINA ÇOCUK GİRMİŞ!

Üçüncü eşi Tuna Kiremitçi'den olaylı şekilde boşandıktan sonra hayatına kimseyi sokmayan İclal Aydın, yazın Bodrum'da tanıştığı Süleyman Toplusoy ile mutluluğu yakalamıştı. Yakın zamana kadar liseli âşıklar gibi el ele göze arz-ı endam eyleyen çift, maalesef mutlu sona ulaşamadı.

Çiftin ayrılıkları ile ilgili çeşitli rivayetler var ama en ağır basanı, Süleyman Toplusoy'un ilk evliliğinden olan 15 yaşındaki kızı Serra ile İclal Aydın'ın anlaşamaması! Şimdilik köprüleri yıksalar da, bakalım Süleyman Toplusoy bir orta yol bulabilecek mi?