Türkiye (Son Dakika) 44 yıllık eşini bıçaklayarak öldürdü

44 yıllık eşini bıçaklayarak öldürdü

Paylaş
44 yıllık eşini bıçaklayarak öldürdü

Sivas'ta yaşayan 74 yaşındaki Yaşar Polat, 44 yıllık eşi aynı yaştaki Muteber Polat'ı ekmek bıçağı ile bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası yeğeninin yanına giden Polat, polisi aramasını isteyip teslim oldu

Olay, bugün sabah saatlerinde Gülyurt Mahallesi 15'inci sokakta bulunan 2 katlı apartmanın 2'nci katındaki dairede meydana geldi. Bağkur emeklisi 4 çocuk babası Yaşar Polat, camide kıldığı sabah namazı sonrası eve geldi. Yaşar Polat, bir süre sonra eşi Muteber Polat ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Eşine sinirlenen Yaşar Polat, mutfağa giderek tezgah üzerinde bulunan ekmek bıçağını alarak oturma odasına geldi. Ekmek bıçağını ilk olarak eşinin sol koltuk altına saplayan Yaşar Polat daha sonra boğaz kısmına da iki bıçak darbesi vurdu. Eşinin kanlar içinde yere düşmesi üzerine Polat, aynı mahallede bakkalı bulunan yeğeni Ramazan Polat'ın yanına giderek olayı anlattı. Olayı öğrenir öğrenmez polis ekiplerini ve 112 Acil Servis'i arayan Ramazan Polat yardım istedi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk muayenede Muteber Polat'ın öldüğü tespit edildi. Olay sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Yaşar Demir, sorgu için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Çiftin sabah işe giden kızları 43 yaşındaki Ayşe Polat ise olayı duyar duymaz eve geldi. Cinayeti öğrenen Ayşe Polat uzun süre kendine gelemedi. Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Muteber Polat'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Soruşturma başlatıldı.

Halife YALÇINKAYA- Gökhan CEYLAN/SİVAS, (DHA)

Haberin Devamı