Gündem 4 yaşındaki oğlunu boğup intihar etti

4 yaşındaki oğlunu boğup intihar etti

Paylaş
4 yaşındaki oğlunu boğup intihar etti

38 yaşındaki Mehmet Muslubaş, boşandığı eşi 34 yaşındaki Hatice Bekmezci ile 4 yaşındaki oğlu Suat Muslubaş'ı elleri boğduktan sonra kendini ağaca asarak yaşamına son verdi

Karabük'ün Yenice İlçesi'nde, maden işçisi 38 yaşındaki Mehmet Muslubaş, boşandığı eşi 34 yaşındaki Hatice Bekmezci ile 4 yaşındaki oğlu Suat Muslubaş'ı elleri boğduktan sonra kendini ağaca asarak yaşamına son verdi.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen sağlık ekibi, minik Suat'ın öldüğünü belirlerken, yaşadığı tespit edilen komadaki Hatice Bekmezci hastaneye kaldırıldı. Olay bugün saat 11.00 sıralarında, Yenice İlçesi'ne bağlı Kayadibi Köyü Kabalaklı Mevkii'nde meydana geldi.

Zonguldak'ın Gökçebey İlçesi'nde oturan maden işçisi Mehmet Muslubaş, 67 YA 641 plakalı otomobili ile İstanbul'a giderek, ailesinin yanında yaşayan boşandığı eşi Hatice Bekmezci ile 4 yaşındaki oğlu Suat Muslubaş'ı alarak olay yerine geldi. Bunalımda olduğu öğrenilen Mehmet Muslubaş, oğlu ve eşini boğduktan sonra ikisinin de hareketsiz kalmasıyla, oğlunun oyun oynarken kullandığı iple kendini otomobilin hemen yanındaki ağaca astı.

Balık tutmak için gelen Ziya Özmen, çayın kenarındaki otomobilin yanına aracını park etti. Ağaçta asılı olan kişiyi gören Ziya Özmen hemen jandarmaya ihbarda bulundu. Olay yerine gelen jandarma ve 112 Acil ekibi, minik Suat'ın öldüğünü, annesi Hatice Bekmezci'nin ise yaşadığını belirledi. Durumu ağır olan Hatice Bekmezci kaldırıldığı Karabük Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Mehmet Muslubaş ile oğlu Suat Muslubaş’ın cesetleri, Yenice Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bülent DİKTEPE/YENİCE (Karabük), (DHA)