Spor Aksu'nun gözü zirvede

Aksu'nun gözü zirvede

Paylaş
Aksu'nun gözü zirvede

BJK'de yaklaşan kongre öncesi eski yöneticilerden Murat Aksu, adaylığını açıklamak için Süleyman Seba, Rahmi Koç, Hikmet Çetin'in yapacağı zirveyi bekliyor

Siyah-beyazlı kulüpte 2010 Ocak ayında yapılacak başkanlık seçimi öncesinde gözler Süleyman Seba, Rahmi Koç ve Hikmet Çetin’in yapacağı zirveye çevrildi. Beşiktaş Kulübü’nün efsane başkanlarından Süleyman Seba, Hikmet Çetin’in aday olmasını istediğini belirtip camianın bu isim etrafında toplanması gerektiğini vurgulamıştı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin önemli iş adamlarından Rahmi Koç da bu oluşuma destek vereceğini her fırsatta dile getirdi. Bu ayın başına kadar sessizliğini koruyan Hikmet Çetin ise İstanbul’a geldiğinde yapacağı görüşmelerin ardından kararını açıklayacağını ifade etmişti. Daha önce eski yöneticilerden Murat Aksu başkanlığa aday olduğunu, ancak Çetin’in aday olması durumunda yanında yer alacağını ifade etmişti.

Çetin ile de bir görüşme yapan Aksu, “Daha erken” cevabını almıştı. Aksu, Çetin’in üçlü zirveden sonra vereceği cevaba göre hareket edecek. Murat Aksu, her ihtimali düşünüp adaylığı konusunda çalışmalarına da devam ediyor. Zirveden çıkacak kararı merakla bekleyen Aksu eğer Hikmet Çetin “Yokum” derse adaylığını açıklayacak. Çetin başkan adaylığı konusunda ikna edilirse Aksu da Çetin’in yönetim listesinde yer alacak.

Haberin Devamı

Faik GÜRSES