Türkiye (Son Dakika) Şizofren oğlunu av tüfeğiyle öldürdü!

Şizofren oğlunu av tüfeğiyle öldürdü!

Paylaş
Şizofren oğlunu av tüfeğiyle öldürdü!

Muğla Datça'da Ömer Levent A., şizofreni hastası ve uyuşturucu bağımlısı oğlu Mehmet A.'yı av tüfeğiyle öldürdü. Polisi arayarak teslim olan Ömer Levent A. gözaltına alınırken, yakınları, ölen gencin anne ve babasını sürekli dövdüğünü belirtti

Muğla Datça'da yaşayan Ömer Levent A. (59), bu sabah şizofreni hastası ve uyuşturucu bağımlısı oğlu Mehmet A.’yı (28) av tüfeğiyle karnından vurarak öldürdü.

Haberin Devamı

Olayın ardından polisi arayan Ömer Levent A., oğlunu öldürdüğünü söyledi. O

lay yerine giden polis, evin önünde bekleyen Ömer Levent A.’yı gözaltına aldı. Sinir krizi geçiren anne F.A., Datça Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, bulundurmak ve kullanmak suçlarından emniyette kaydı bulunan Mehmet A.’nın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Baba Ömer Levent A., emniyetteki ifadesinde, " Dün akşam oğlum, teyzesinin yanında olan eşimi telefonla ısrarla arayarak eve gelmesini istedi.

Oğlumun uyuşturucu krizi geçirdiğini görünce eşimi arayıp eve gelmemesini konusunda uyardım. 1-2 saat sonra oğlum sakinleşti. Bunun üzerine tekrar eşimi arayarak eve gelebileceğini söyledim.

Haberin Devamı

Bir süre sonra eşim eve geldi. Oğlum annesini görünce balkona sigara içmeye davet etti. Balkona çıkar çıkmaz, annesinin boynuna sarıldı.

Boğazını sıkıp tekmelemeye başladı. Araya girerek kendisini güçlükle zapt ettim. Sonra içeri girdik. Oğlum sakinleşince, eşimle odamıza çekildik. Bir süre sonra başıma gelip beni dürterek uyandırdı. Benden 600 lira para istedi. Uyuşturucu alacağını söyledi.

Tekrar tartıştık. Peşinden salona çıktım. Karşılıklı küfürleşme oldu. ’Sizi öldüreceğim. Keseceğim’ diye tehditler savurdu. Ben kendisini sakinleştirmeye çalıştım.

Ardından odama geçtim. Çok korkmuştum, salona çıkınca üzerime geldiğini görünce odada elime geçirdiğim av tüfeğiyle ateş ettim. Çok pişmanım. Böyle olmasını istemezdim." dedi.

Mehmet A.'nın ailesine saldırdığı için daha önce İstanbul'da Bakırköy Ruh ve Sinir hastalıkları Hastanesi’nde üç hafta tedavi gördüğü ve kısa bir süre önce taburcu olup ailesinin yanına döndüğü öğrenildi.

Mehmet ÇİL / DHA