Türkiye (Son Dakika) Minik Elif'in kahreden ölümü

Minik Elif'in kahreden ölümü

Paylaş
Minik Elif'in kahreden ölümü

Uludağ'da kızakla kayarken dengesini kaybedip dere yatağına düşüp ağır yaralanan 8 yaşındaki Elif Uymuşlar, ambulans helikopterle getirildiği Çekirge Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi

Olay, Uludağ’da ikinci oteller bölgesindeki bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Ceyda ve Cengiz Uymuşlar çiftinin Uludağ’a sömestre tatiline getirdiği minik Elif, kiralanan kızakla kayarken, kontrolü kaybedip dere yatağına yuvarlandı.

Başını sert bir kar kütlesine çarpan minik Elif’e ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından kaza yerinde yapıldı.

Ardından ambulans helikopter Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Elif Uymuşlar iç kanamadan yaşamını yitirdi.

Minik Elif Uymuşlar’ın ölümüyle ilgili savcılık soruşturma başlattı.

TALİHSİZ ELİF’İN ANNESİ DE YARALI

Bursa’da kızak yaparken dere yatağına düşerek yaşamını yitiren Elif Uymuşlar’ın, tatil için Uludağ’a annesi Ceyda ve ablası Zeynep Uymuşlar ile geldiği öğrenildi. Kaza anında, kızı Elif ile birlikte kızakla kayan anne Ceyda Uymuşlar’ın da yaralandığı öğerildi. Çekirge Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan ve kızının öldüğünden habersiz olduğu belirtilen anne Uymuşlar’ın ise yüzünde çizik ve morluklar olduğu ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

ANNE İLE BABA AYRI

Daha önce tatile birlikte geldikleri belirtilen baba Cengiz’in eşinden ayrı olduğu ve kaza sırasında Uludağ’da bulunmadığı belirtildi. Elif Uymuşlar’ın cenazesinin Bursa Adli Tıp’tan alındığı öğrenildi.

Kazanın meydana geldiği pistin Bursa Orman Bölge Müdürlüğü tarafoından kızak pisti olarak kullanılmak ükere tahsis edildiği belirtildi.
BURSA, (DHA)

Haberin Devamı