Türkiye (Son Dakika) Annesiyle yasak aşk yaşayan adamı öldürdü

Annesiyle yasak aşk yaşayan adamı öldürdü

Paylaş
Annesiyle yasak aşk yaşayan adamı öldürdü

Annesi ile yasak aşk yaşayan adamı öldüren Hidayet E. tutuklandı. Öldürülen babası için facebook'tan intikam yemini yapan Mesut Özdemir de tutuklandı

Mehmet Özdemir’i tabanca ile öldüren Hidayet E., jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Hidayet E. ifadesinde, Mehmet Özdemir’in annesiyle ilişki yaşadığını ileri sürdü ve cinayeti de bu yüzden işlediğini söyledi.

Haberin Devamı

Hidayet E. ifadesinde, "Annem ile Mehmet Özdemir’i takibe aldım. Anahtar kapının içine alınmıştı. Mutfağın penceresinden evimize girdim ve annem oturma odasında telefonda Mehmet Özdemir ile konuşuyordu. Annem ona ’Canım’ diye hitap ediyordu. ’Bizim yatak odamızı biliyorsun, merdivenlerimizi biliyorsun’ dedi. Telefon hattının Mehmet Özdemir’e ait olduğunu anladım. Birkaç ay önce de annem ile Mehmet Özdemir’i köyümüzde dedemin evine giderken gördüm" dedi.

Hidayet E., ifadesinin ardından tutuklandı. Adliyeden jandarmalar eşliğinde çıkarılan Hidayet E.’ye, dışarıda bekleyen ablası sarılmak istedi. Ancak buna izin verilmedi. Kadın, jandarma aracına götürülen kardeşinin arkasından gözyaşı döktü.

Öldürülen babası için facebook'tan intikam yemini yapan Mesut Özdemir de tutuklandı

Haberin Devamı