Türkiye (Son Dakika) 13 yaşındaki kızına fuhuş pazarlığı yaptırdı

13 yaşındaki kızına fuhuş pazarlığı yaptırdı

Paylaş
13 yaşındaki kızına fuhuş pazarlığı yaptırdı

Adana'da öz kızı 13 yaşındaki E.B.'ye telefonla fuhuş pazarlığı yaptırıp anlaşma yapılan müşterilere kadın götürdüğü iddiasıyla 54 yaşındaki Ömer B., suçüstü yakalandı

İnternette fuhuş amaçlı kullanılan bazı sitelerde yer alan telefon numaralarının birçoğunun aynı olduğunu fark eden Ahlak Bürosu ekipleri, ilandaki kadınların tek merkezden kullanıldığını düşünerek izlemeye aldı. Sitelerdeki telefon numaralarını arayan polislere, 13 yaşında E.B. cevap verip, müstehcen konuşmalar yaparak ilişki pazarlığına girdi. Fotoğraftaki kadın olduğunu söyleyip müşteri gibi davranan polisle pazarlığa giren E.B., 250 TL karşılığında birlikte olabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Anlaşmanın sağlanması üzerine polisler, buluşma noktası olarak belirlenen Özler Caddesi’ne gelen Ömer B. ile beraberindeki kadını gözaltına aldı. Ömer B.’nin erkeklere pazarladığı belirlenen 4 kadın daha Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek sorguya alındı.

Fuhuş yaptırmak, fuhuşa aracılık etmek suçlarından çok sayıda kaydı bulunan Ömer B., suçlamayı kabul etmedi. Para karşılığı erkeklerle ilişkiye giren 5 kadın ise alınan ifadelerinde Ömer B.’nin kendilerine müşteri bulduğunu belirterek, "Ömer bize müşteri buluyor, biz de istediği yere gidiyoruz. Sitelerde yer alan telefon numaraları bize ait değil. Sitedeki telefona Ömer B.’nin 13 yaşındaki kızı E.B. bakıyor, pazarlığı da o yapıyor" dedi.

Kadınlar serbest bırakılırken Ömer B., sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Ömer B.’nin kızı hakkındaki iddialarla ilgili de inceleme başlatıldı.

Haberin Devamı

DHA