Coşkun Türk 32 kısım tekmili birden
HABERİ PAYLAŞ

32 kısım tekmili birden

Eskiden fimlerin duyurusunda ya da afişlerinde bulunan yazıydı. “32 kısım tekmili birden”i kısaca “Eksiksiz, ne ararsan var” şeklinde açıklayabiliriz. İnönü Stadı’ndaki derbide ne ararsan vardı. Bol gol, sarı kart, kırmızı kart, penaltı, sevinç, üzüntü, büyük heyecan... Hem stattakiler hem de ekranları başındakiler müthiş bir maç izledi. Fenerbahçe oyuna öyle bir başladı ki maçın hemen başında golü buldu, ilk 20 dakikada skoru 3-0 yapabilirdi. İlk yarım saatte Andre Santos, Dia, Alex Niang dörtlüsü Beşiktaş orta sahası ve savunmasını çökertti.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Sonrasında ne olduysa Fener geri çekildi. Atak yapamaz hale geldi, rakibin üzerine gelmesini kabul etti. Sonucunda Ekrem müthiş bir golle cezayı kesti. İkinci yarı başladı bu kez Beşiktaş Fenerbahçe orta sahası ve savunmasını dağıttı. 2-1 de öne geçti. Almeida ile çok net bir fırsatı kaçırdı ve o an maçın kırılma anıydı. Ferrari’nin attığı dirsek sonucunda penaltı ve kırmızı kart kararıyla Beşiktaş neye uğradığını şaşırdı. Bu şaşkınlıkta sahneye futbolun gerçekten profesörü Alex çıktı ve maçı istediği gibi idare etmeye başladı.

Penaltıdan sonra biri kafayla diğeri de müthiş yeteneğiyle attığı gollerle skoru bir anda 4-2’ye getirdi. Takımını stresi çok yüksek bir maçtan galip çıkarıp zirveye taşıdı. Eğer Emre, Selçuk, Mehmet Topuz takıma biraz daha katkı yapabilse Fenerbahçe çok daha farklı bir skora imza atabilirdi. Sonuçta Fenerbahçe müthiş bir seri yakaladı. Bu seri Alex böyle devam eder, arkadaşları da ona biraz daha fazla ayak uydurabilirse daha da süreceğe benziyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder