Bilgehan Can 3 yıldızlı forma hazır
HABERİ PAYLAŞ

3 yıldızlı forma hazır

Haberin Devamı

Arena'da ASLAN avlayan KARA KARTAL adım adım şampiyonluğa koşuyor...

Süper Lig'de 22. hafta oynandı, geriye belki daha 12 hafta var ama gelin, şöyle bir durum değerlendirmesi yapalım. Riekerink Bey'i şutlayan, Igor Tudor'la çareler arayan Galatasaray 10 puan; hocası tartışılan, futbolcuların 'öz güvenimizi kaybettik" dediği Fenerbahçe ise 12 puan geriye düşmüş.

Ezeli rakipler 'erken havlu atmış' en yakın takipçi 4 puan geriden gelen Başakşehir. Kimse itiraz etmesin artık Beşiktaş, bu sezonu erken kapattı. 15. şampiyonluk geliyor. Bence yönetim şimdiden 'ÜÇ YILDIZLI FORMALARI' hazırlatmalı.

Aslına bakılırsa derbi derbi değildi. İki takım da orta sahada birbirine kilit vurmaya çalıştı. Selçuk ve De Jong, Talisca'yı, Oğuzhan ve Atiba da Sneijder'i kesmeye çalıştılar.

Durum böyle olunca da özellikle ilk yarıda çok fazla atak göremedik. Oyuna sağ bek başlayan Semih'in, Babel'le kanat değiştiren, Quaresma karşısında 'çaresiz' kalması, bu açığı kapatmaya çalışan Yasin'in, hem ileri hem geri oynayıp, Q7'yi marke etmesi, maçın en ilginç görüntüsüydü.

Galatasaray'ın gol silahı Bruma'nın, Talisca'nın serbest vuruşunda, Muslera'yı yanıltıp, topu kafayla, kendi ağlarına göndermesi ise sonucu belirledi.

Kartal 1-0 kazandı, futbolcular maçtan sonra tribündeki yaklaşık 2000 Beşiktaş taraftarına koştu.

Birlikte önce üçlü çektiler sonra 'SİYAH-BEYAZ, ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ' tezahüratlarıyla, seslerini TT Arena'dan tüm Türkiye'ye duyurdular.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder