Eğitim - Kariyer 3. Nirun Şahingiray Uluslararası Forumu

3. Nirun Şahingiray Uluslararası Forumu

Paylaş
3. Nirun Şahingiray Uluslararası Forumu

TEGV’in Ashoka Türkiye ortaklığında Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştireceği 3. Uluslararası Nirun Şahingiray Forumu 25 Kasım Cumartesi günü düzenleniyor

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), miras bağışçısı Nirun Şahingiray’ın anısına üçüncü forumu düzenliyor. Kadir Has Üniversitesi Cibali Salonu’nda gerçekleşecek forum, eğitim ile ilgili yeni ve farklı görüşleri gündeme taşıyor. Forumda, Türkiye'de eğitime dair durum tespitleriyle disiplinler arası farklı yaşamlar yansıtılacak.

TEGV, iki yılda bir düzenlediği Nirun Şahingiray Uluslararası Forumu ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerini, eğitim alanında çalışan profesyonelleri ve akademisyenleri bir araya getiriyor. Bu sene düzenlenen Nirun Şahingiray Uluslararası Forumu “O zaman biz neden aynı kalalım” sorusu ile yola çıkıyor. Forum ile eğitime dair düşünen, çalışan ve üreten tüm paydaşların eğitimi yeniden hayal etmesi ve nitelikli ve kapsayıcı eğitime erişim hakkında öneriler sunması hedefleniyor.

EĞİTİM PROFESYONELLERİ BU FORUMDA

Eğitim psikolojisi alanındaki çalışmalarıyla tanınan ve araştırmalarında insan gelişimi ve eğitiminde kültürel-sosyal bileşenlerin rolünü anlatan Prof. Dr. Artin GÖNCÜ, eğitim politikaları konusundaki çalışmalara odaklanan Esther F. S. Carvalhaes ve 21. yüzyılın eğitim becerileriyle çocuklar için yeni bir model yaratan Ed FIDOE panelist ve konuşmacı olarak foruma katılan uzmanlardan sadece birkaçı.





Haberin Devamı