Gündem 3. Kulak'tan yasak aşk cinayeti çıktı

3. Kulak'tan yasak aşk cinayeti çıktı

Paylaş
3. Kulak'tan yasak aşk cinayeti çıktı

15 ilde gerçekleştirilen 3. Kulak isimli operasyonda yakalanan çete üyeleri bin 500 liraya ortam dinlemesi yapıyormuş. Bu dinlemelerden biri nedeniyle aldatma cinayeti işlenmiş

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği ’3’üncü Kulak’ operasyonu kapsamında gözaltına alınan yasadışı dinleme çetesinin Tekirdağ’da cinayete neden olduğu ortaya çıktı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, yasadışı yollarla telefon ve ortam dinlemeleri yapan suç örgütüne yönelik 15 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi. Dinleme yapan çetenin 10 kişiden oluştuğu, 44 kişinin sevgililerini, iş arkadaşlarını ve istediği kişileri bu çeteye dinlettiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan 54 kişi Antalya’ya getiriliyor.

Haberin Devamı

DİNLEME CİNAYETİ!

Dinleme çetesinin Tekirdağ’da cinayete neden olduğu ortaya çıktı. Çeteden dinleme hizmeti satın alan Tekirdağ’daki sigortacılık yapan 52 yaşındaki Faruk Erdem Ferimaz’ın eşi 45 yaşındaki Nurhayat Ferimaz’ın kendisini aldattığını öğrendiği, bunun üzerine geçen 30 Haziran’da elleriyle boğarak öldürdüğü belirlendi. Tekirdağ Sulh Ceza Mahkemesi tarafından ’kasten adam öldürmek’ suçundan tutuklanarak cezaevine konulan ve halen tutuklu bulunan Ferimaz, kendini şöyle savunmuştu:

"Eşim sık sık İstanbul’a gidiyordu ve sürekli İstanbul’a gitmesinden şüphelendim. Telefon mesajlarını ve Msn konuşmalarını takip ettim. Mesajlarından ve yazışmalarından eşimin hayatında başka bir erkek olduğunu öğrendim. Beni niye aldattığını sorduğumda ’Seni ilgilendirmez ben hayatımı yaşıyorum’ dedi. Ben de çılgına döndüm. Alkollüydüm, boğdum öldürdüm. Telefon ve bilgisayar yazışmalarına bakın her şeyi göreceksiniz. Namusumu temizledim."

Haberin Devamı

Faruk Erdem Ferimaz’ın 2 yıl önce para karşılığı fuhuş yapan bir kadını oral seks yapmadığı için dövdüğü, kadının da penisini ısırarak yaraladığı ortaya çıkmış, bu olaydan sonra 25 yıllık eşi Nurhayat Ferimaz’ın "Sen aldatırsan ben de aldatırım" dediği ileri sürülmüştü.

1500 LİRAYA DİNLEMİŞLER

Polis ’Üçüncü Kulak’ adını verdiği operasyon için bu sabah düğmeye bastı. Liderliğini E.Ö.’nün yaptığı 10 kişilik çetenin, casus program yardımıyla ücret karşılığı yasa dışı dinleme yaptığı, toplam 44 kişinin, çeteye sevgililerini, iş arkadaşlarını ve istediği kişileri dinlettiği belirlendi. Aralarında emekli bir astsubayın da bulunduğu çetenin her dinleme için 1500 lira ücret aldığı belirtildi.

POLİS DE DİNLEYENLERİ DİNLEMİŞ

Polisin yasadışı dinleme yapan çeteyi mahkeme onayı ile dinlediği kaydedildi.

10 kişinin dinleme yaptığı, 44 kişinin de eş, sevgili ve iş alanındaki rakiplerini dinlettiği olayla ilgili operasyon yapılan iller arasında Antalya’nın dışında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Manisa, Aydın, Erzurum, Niğde, Tekirdağ, Isparta, Ordu, Mardin, Amasya ve Kastamonu olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Soner KOCAER- Teslime TOSUN /ANTALYA, (DHA)