Ekonomi 3 bin dolar maaşla iş fırsatı!

3 bin dolar maaşla iş fırsatı!

Paylaş
3 bin dolar maaşla iş fırsatı!

Lüks yolcu gemilerinde 3 bin dolar maaşla çalışacak manikürcü, kuaför, masör, garson, terzi gibi meslek sahipleri aranıyor. Adaylar Londra'da eğitim görecek

Lüks yolcu gemileri 3 bin dolar maaşla İngilizce bilen elemanlar arıyor. Dünya çapındaki 140 lüks yolcu gemisinin SPA bölümlerini işleten Steiner firması, bu yıl ilk kez Türkiye'den de personel alma kararı aldı. İstanbul ve Antalya'da 7 ve 9 Mart tarihlerinde yapılacak sınavla 60 kişi seçilecek.

Haberin Devamı

Manikürcü, pedikürcü, kuaför, masör, güzellik uzmanı, aerobik eğitmeni arayan firmaya başvurmak için, 21 yaşını bitirmiş olmak, iyi derecede İngilizce bilmek ve alanıyla ilgili bir sertifikaya sahip olmak gerekiyor.

MASRAFLAR ŞİRKETTEN

İngiltere'den gelen yöneticilerin seçtiği adaylar, daha sonra İngiltere'de 13 hafta boyunca alanlarıyla ilgili özel eğitim görecek. Adaylar, eğitimin ardından dünyanın dört bir yanındaki lüks yolcu gemilerinde göreve başlayacak.

Eğitim masrafları ise şirket tarafından karşılanacak. Lüks gemilerde 9 ay boyunca görev yapacak personel, alanına göre bin 500 ila 3 bin dolar arasında maaş alacak. Ayrıca, lüks yolcu gemilerinde garson, terzi, aşçı gibi meslek sahipleri de iş bulabiliyor. Bu elemanlar Türkiye'deki aracı kurumlar vasıtasıyla gemilerde çalışabiliyor.

Haberin Devamı

(Takvim)