Bilim - Teknoloji 3 alternatif Android kilidi!
Paylaş
3 alternatif Android kilidi!

Android'li cebinizi her açtığınızda aynı kilit ekranını görmekten bıktıysanız, işte size alternatif!

Android'in en önemli özelliklerinden kilit ekranını kişiselleştirilebilme, çoğu kullanıcı tarafından göz ardı ediliyor. farklı Custom ROM'lar, çeşitli launcher'ları ve simge paketlerini denedikten sonra yapabileceğiniz bir şey daha var: Kilit ekranını değiştirmek. Telefonunuzun düğmesine her bastığınızda aynı kilit ekranını görmekten bıktıysanız, bu ekrana yeni bir hayat kazandırabilirsiniz. Hazırsanız, size bunu yapabilecek kapasitede 3 ücretsiz uygulamayı tanıtmaya başlayabiliriz.

Start

Active Lockscreen olarak tanınan Start, stil sahibi, şık görünümü ve işlevselliğiyle kendisine sadık bir kullanıcı kitlesi oluşturmayı başardı. "Hepsi-bir-arada" kilit ekranları arasında güçlü bir seçenek olan Start, birçok eylemi kilit ekranından, direkt olarak gerçekleştirmenize izin veriyor.

Sol tarafta Facebook, Twitter, YouTube, RSS gibi tüm sosyal medya kaynaklarınızı yönetmenize izin veren bir yan çubuk bulunuyor. Altta ise uygulamaları çalıştırmanızı sağlayan bir halka yer alıyor. Uygulamanın arayüzünün sezgisel ve anlaşılması oldukça kolay olduğunu söylemeliyiz.

Start geliştiricileri, uygulamayı optimize etmek için uzun zaman harcadıklarından, uygulama cihazınızı yormuyor.


SlideLock Locker ve Locker Master

SlideLock Locker

Google Play'e eklenen yeni kilit ekranlarından SlideLock, temiz, minimal görünümüyle sizi büyüleyebilir. Amacı "uyarı merkezi" görevini üstlenmek olan uygulama, telefonunuzun kilidini açmadan uyarılarınızı takip etmenizi sağlıyor.

4 dolarlık ücretli sürüm, ses, titreşim, simge gibi uyarı efektlerini kişiselleştirmenize izin veriyor. Ancak reklamlar sizin için sorun değilse, ücretsiz sürüm de işinizi görecektir.


Locker Master

Göze hoş görünen tasarıma önem verenlere yönelik bir kilit ekranı olan Locker Master, birçok temayla birlikte geliyor; üstelik temaların bazıları animasyonlu. Tasarım düzeni temadan temaya değiştiğinden, ekran düzeninizden sıkıldığınızda kolayca farklı bir görünüme geçiş yapabiliyorsunuz.

Uygulama, hoş efektlerin yanı sıra, farklı uygulamaları çalıştırmanızı sağlayacak biçimde kişiselleştirilebiliyor. Magic Box simgesi, veri, GPS, ses, Bluetooth gibi ayarları hızla açıp kapamanızı sağlıyor. Locker Master'ın çeşitli üçüncü parti uygulamaların uyarılarını yönetebilme gibi bir özelliği de var.

Veri tasarrufu yapmak isterseniz, Locker Master'ın sadece Wi-Fi bağlantısı bulunduğunda veri talep etme özelliği bulunuyor.

Resimlerle: Dört çekirdekli en iyi 37 cep telefonu!

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı