Siyaset 29 Ekim'e damga vuran fotoğraf
Paylaş
29 Ekim'e damga vuran fotoğraf

Ankara'daki 29 Ekim törenlerinde Başbakan Erdoğan'la CHP lideri Kılıçdaroğlu arasındaki soğuk rüzgarlar fotoğraflara yansıdı

Kılıçdaroğlu, Başbakan'la küs olmadıklarını, iki kez tokalaştıklarını söyledi. Meclis'te yapılan törende Başbakan Erdoğan ile CHP lideri Kılıçdaroğlu arasında esen soğuk rüzgarlar karelere böyle yansıdı.

Bayramın en dikkat çeken fotoğrafı Türkiye, günler öncesinden başlayan resepsiyon tartışmalarıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na girdi. Bayramın ilk töreni devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk bırakmasıydı.

Ankara'da liderleri bir araya getiren 29 Ekim töreninde Başbakan Tayyip Erdoğan'la CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki soğukluk fotoğraflara yansıdı.

Geçen haftayı karşılıklı sert atışmalarla geçiren iki liderin bu görüntüsü 'Küsler mi?' sorusunu akıllara getirdi. Gazeteciler CHP Genel Merkezi'ndeki bir etkinlikte o soruyu Kemal Kılıçdaroğlu'na sordu.

CHP lideri Başbakan'la küs olmadıklarını açıkladı ve ekledi: "Niye küs olalım? Bugün iki kere tokalaştık." Kılıçdaroğlu, Başbakan'ın 'omurgasız' sözü nedeniyle kendisine tepkili olup olmadığı sorusunu 'Sanmıyorum' şeklinde yanıtladı.

Bugün Meclis'te yapılan törende Başbakan Erdoğan ile CHP lideri Kılıçdaroğlu arasında esen soğuk rüzgarlar dikkat çekmişti. Atatürk Kültür Merkezi'ndeki törende de gerginlik olmuş ve iki lider tokalaşmamıştı.

Haberin Devamı