Türkiye (Son Dakika) 24 saatte 4 kişiyi öldürdü

24 saatte 4 kişiyi öldürdü

Paylaş
24 saatte 4 kişiyi öldürdü

Esenyurt'ta otomobiliyle seyir halindeyken saldırıya uğrayan ve kanlar içerisinde kaçarken olay yerinde hayatını kaybeden Harun Koçalı cinayetinin faili Fatih'te ablasının da aralarında olduğu üç kişiyi öldüren Deniz Ş. çıktı

Dün Fatih'te gündüz saatlerinde Songül Polat (37), kullandığı cipin içinde başından silahla vurularak öldürüldü. Bu olaydan yaklaşık 1 saat sonra 26 yaşındaki Aziz Caner Emre, eski bir handaki odada başından silahla vurularak öldürüldü. Bir süre sonra da 39 yaşındaki Yaşar Deli, Kocamustafapaşa Meydanı'nda silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

>> DÜN FATİH'TE NELER OLMUŞTU?

Bugün de Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi 1985 sokak üzerinde otomobiliyle seyir halinde olan Harun Koçalı (32) kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırgandan kaçmak için geri manevra yapan Koçalı’nın aracı park halindeki başka bir otomobile çarparak durdu. Bu sırada yaklaşan saldırgan, Koçalı’yı kurşun yağmuruna tuttu. Kafasına ve vücuduna 3 kurşun isabet eden Harun Koçalı için vatandaşlar ambulans ve polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Koçalı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olay yerinde çalışma yaparak cinayeti aydınlatmak için delil aradı. Güvenlik kameralarını da inceleyen polis cinayet zanlısını yakalamak için çalışma başlattı. Olay yerindeki incelemelerin ardından Koçalı’nın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Haberin Devamı

Bu sırada Fatih’te üst üste 3 cinayet işleyen Deniz Ş. polis tarafından yakalandı.

Emniyet götürülen Deniz Ş.’nin ilk ifadesinde Harun Kaçalı’yı öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Ali AKSOYER - Bulut MÜLHİM / İSTANBUL, (DHA)