Mine Ayman 24-30 Temmuz haftası burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

24-30 Temmuz haftası burç yorumları

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ay etkisi altında enerji dolu bir başlangıç yapabiliriz. Gündemimizde olan bir konuyla ilgili hayatımızda yeni bir başlangıç için kendimizi hazır hissedebiliriz. Keyfimize çok düşkün olabilir ve isteklerimizin yapılması için çevremize baskı uygulayabiliriz, aşırı bencilliğe karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Güneş ve Mars artık Aslan burcunda birlikte ilerlediği için bu günlerde enerjimiz artabilir ve yeni cesur girişimlerde bulunabiliriz.

Pazartesi ve salı günleri Ay Aslan burcunda ilerleyecek, istediğimiz bir alanda dikkat çekebilir ve öne çıkabiliriz. Ay Aslan burcundayken altın sarısı çekiciliğimizi arttırabilir. Çarşamba ve perşembe günleri Ay Başak burcunda ilerleyecek; çok titiz olabilir ve yarım kalan işleri tamamlayabiliriz. İş toplantıları için uygun günlerde olacağız, yeni anlaşmalar yapabiliriz. Sağlık kontollerimizi yaptırmak için de uygun günlerdeyiz, detaylı araştırma yaptırabiliriz. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

Cuma ve cumartesi günleri Ay Terazi burcunda ilerleyecek, ilişkilerimizi güçlendirmek için elimize güzel fırsatlar geçebilir. Çok sosyal olabilir ve sevdiklerimizle keyifli zamanlar geçirebiliriz. Kişisel bakımımızla ilgilenebilir ve güzellikle ilgili her alanda kendimize vakit ayırabiliriz. Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri pozitif enerjimizi arttırabilir.

Pazar günü ise Ay tutkulu ve hırslı Akrep burcunda ilerleyecek, aklımıza koyduğumuz bir şeyi gerçekleştirmek için harekete geçebiliriz. Aşırı kıskançlık ve sinire karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Ay Akrep burcundayken yeşil ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir.

ŞANSLI BURÇLAR

ASLAN, KOÇ, YAY, TERAZİ, KOVA, İKİZLER

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: EDİS - ÇOK ÇOK

BOĞA: TUFAN - SEVDA HİKAYESİ

İKİZLER: ERKAN GÜLERYÜZ - GEL BARIŞALIM ARTIK

YENGEÇ: SEZEN AKSU - MANİFESTO

ASLAN: OKAY BARIŞ - BETER OL

BAŞAK: AYŞEGÜL COŞKUN - DUVARDAKİ GÜLÜŞLER

TERAZİ: TARKAN - YOLLA

AKREP: HANDE YENER - BAKICAZ ARTIK

YAY: SERKAN KAYA - Bİ CACIK OLMAZ

OĞLAK: CEM KILIÇ - NASIL BİR İNSANSIN

KOVA: IŞIN KARACA - ÇAKMA

BALIK: BERKAY - YAZ


Sıradaki haber yükleniyor...
holder