Dünya 22 aylık bebeğe inanılmaz işkence

22 aylık bebeğe inanılmaz işkence

Paylaş
22 aylık bebeğe inanılmaz işkence

ABD'de, 18 yaşındaki bir annenin 19 yaşındaki erkek arkadaşıyla birlikte 22 aylık oğluna yaptığı akıl almaz işkence, İngiliz basınında geniş yer buldu

Öz annesi ve erkek arkadaşı tarafından bilekleri, ayakları ve gövdesinden sanayi tibi koli bandıyla duvara yapıştırılan 22 aylık bebeğin şok eden görüntüleri, Daily Mail gazetesi tarafından yayımlandı.

Ülkenin Nebraska eyaletinin Lincoln kentinde yaşayan 18 yaşındaki Jayla Hamm ve 19 yaşındaki Corde Honea, evde düzenlenledikleri içki partisi öncesi 22 aylık bebeklerini sanayi tipi koli bandıyla bilekleri, ayakları ve gövdesinden bantlayarak duvara yapıştırdılar.

BEBEĞİN İÇME KABINI DUVARA YAPIŞTIRDI

Vicdansız anne ve erkek arkadaşı, ağlamaktan gözleri şişen bebeğin içme kabını da koli bandıyla erişemeyeceği yükseklikte duvara yapıştırdı.

Akıllara durgunluk veren bu olay, anne ve erkek ardaşının 22 aylık bebeğe yağtıkları işkence sırasında çektikleri fotoğrafları misafirlere göstermeleri sonucu ortaya çıktı.

GÖRÜNTÜLER DEHŞET VERİCİ

Gördükleri manzara karşısında şoke olan misafirler, polisi alarma geçirdi.Evde yaptığı aramada 22 aylık bebeğe yapılan işkencenin görüntülerini ele geçiren polis, görüntülerin dehşet verici olduğunu açıkladı.

Polis ayrıca, vicdansız anne ve erkek arkadaşının, 22 aylık bebeği duvara disiplin amacıyla değil, eğlenmek amacıyla astıklarını kaydetti.

Gözaltına alınarak mahkemeye çıkarılan Jayla Hamm, 10 gün hapis ve 2 yıl göz hapsi cezalarına çarptırılırken, erkek arkadaşı Corde Honea ise maksatlı çocuk istismarı suçunda 36 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ayrıca çalıntı silah bulundurmak suçundan da 12 ila 22 ay arasında hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam ediliyor.

Alpaslan DÜVEN/LONDRA (DHA)

Haberin Devamı