Magazin 21 Şubat Çarşamba Reyting Sonuçları Öğren (Hangi dizi birinci)

21 Şubat Çarşamba Reyting Sonuçları Öğren (Hangi dizi birinci)

Paylaş
21 Şubat Çarşamba Reyting Sonuçları Öğren (Hangi dizi birinci)

21 Şubat Çarşamba gününün reyting sonuçları ortaya çıktı. Peki hangi dizi reyting sıralamasında birinci geldi. Çarşamba günü yayınlanan dizilerden biri olan Diriliş Ertuğrul mu, Sen Anlat Karadeniz mi, Meryem dizisinin final sahnesi mi yoksa? Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul'u reyting sıralamasınfa geçmiş ve birinciliğe oturmuştu. Bakalım dün akiam hangi dizi daha çok izlendi. Hangi dizi reytinglerde birinci oldu. Reyting Sonuçlarını Öğrenmek için haber sayfamızdan takip edebilirsiniz.

21 Şubat Çarşamba tarihli Rating (reyting) sonuçlarında Sen Anlat Karadeniz, yayınlandığı günden itibaren birinciliği elden bırakmayan Diriliş Ertuğrul'u tahtından ederek yine zirvede yer aldı. Nefes ile Tahir'in imkansız aşkı, Nefes'in oğlu Yiğit'i bulma çalışmaları izleyenleri ekran başına topladı ve en çok izlenen dizilerden biri oldu.

21 Şubat Çarşamba TOTAL reyting sonuçlarında Sen Anlat Karadeniz; 21.38 reyting puanıyla birinci sırada yer aldı. Sen Anlat Karadeniz'in özeti 14.19 reyting puanına ulaşıp üçüncü sırada olurken; Diriliş Ertuğrul dizisi ise 14.47 puanla ikinci sırada yer aldı.

Sen Anlat Karadeniz ile Diriliş Ertuğrul dizisinin reytingleri de dün akşamdan beri büyük bir merakla takip ediliyordu. Sen Anlat Karadeniz 4. hafta üst üste Diriliş Ertuğrul'u geride bırakarak birincilik tahtına oturdu.



Haberin Devamı