Magazin 21 kişi serbest bırakıldı

21 kişi serbest bırakıldı

Paylaş
21 kişi serbest bırakıldı

Narkotik operasyonu kapsamında adliyeye sevkedilen 21 kişi serbest bırakıldı, 27 kişi de tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedildi

İstanbul Narkotik polisinin 4 ilde ünlü isimlere gerçekleştirdiği operasyonlar kapsamında gözaltına alınanlardan 21 kişi serbest bırakıldı, 27 kişi de tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedildi. Serbest bırakılanlar arasında oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ’nun da olduğu öğrenildi.

>> İMİRZALIOĞLU'NUN YAPIM ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA

Haberin Devamı

>> GÖRÜLDÜĞÜ YERDE GÖZALTINA ALINACAK

>>>İŞTE UYUŞTURUCUNUN ŞİFRELERİ

Şüpheliler hakkındaki tüm suçlamalar polisler tarafından 13 klasör içerisinde adliyeye gönderildi.


.

DÜZYATAN: RAHATSIZ OLDUK

Çağlayan 'ndaki İstanbul Adalet Sarayı'ndan çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Düzyatan " Dosyada gizlilik kararı olduğu için açıklama yapamayacağız. Dosya kalabalık olduğu için iki gün sürdü. Böyle bir durumun içinde kalmak bizi rahatsız etti. Aile yapımızla, duruşumuzla böyle bir durumun içinde olmayı uygun görmezdik fakat öyle uygun görmüşler. İfademize başvurdular. İfademizi verdik, serbest bırakıldık" dedi.

Özge Özprinçci de “ Bodrum 'da bardan alındığım söylenmiş. Ailemin evinde annemin yanında alındım" ifadelerini kullandı. Savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan ünlü oyuncu Ersin Korkut ise, basın mensuplarına 'İyi bayramlar' dedikten sonra aracına binerek adliyeden ayrıldı.

Haberin Devamı