Türkiye (Son Dakika) 20 yaşında 129 'hırsızlık' kaydı var!

20 yaşında 129 'hırsızlık' kaydı var!

Paylaş
20 yaşında 129 'hırsızlık' kaydı var!

Kocaeli'de, 129 ayrı hırsızlık olayına karıştığı gerekçesiyle poliste kaydı bulunan 20 yaşındaki kadın, 2 ayrı hırsızlık olayına ilişkin tekrar gözaltına alındı

Ömerağa Mahallesi’nde Belsa Plaza’da 2 kişinin çantasının çalındığı ihbarı alan Asayiş Şube Müdürlüğü Yan Kesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, bir marketin girişinde F.Ç’nin çantasından cüzdanını alanlar ile aynı yerdeki bir kafeteryada oturan N.U’nun sandalyeye astığı çantasını çalan 3 kadının aynı kişiler olduğunu tespit etti.

Yapılan araştırmada, şüphelilerden birinin 129 ayrı hırsızlık olayından kaydı bulunan Yeter Ö. (20) ile yine aynı suçtan 26 kaydı bulunan Filiz Y. (28) ve 21 kaydı bulunan Ç.A. (15) olduğunu belirleyen ekipler, şüphelileri Bağdat Caddesi’nde gözaltına aldı.

Bu kişilerin üzerlerinde yapılan aramada, bir poşet içerisinde çalıntı olduğu tespit edilen çok sayıda giyim eşyası ile bin TL nakit para ele geçirildi.
Şüphelilerden Ç.A, Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edilirken, Yeter Ö ile Filiz Y, emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.

Haberin Devamı