Türkiye (Son Dakika) 2 kadın cinayeti son anda önlendi

2 kadın cinayeti son anda önlendi

Paylaş
2 kadın cinayeti son anda önlendi

Hatay ve Çorlu'da iki facia da son anda polis tarafından önlendi. Çorlu'da karısına silahla saldırmak isteyen koca son anda engellenirken, Hatay'da ise eşini tinerle yakmak isteyen koca son anda polis tarafından engellendi

Kadın cinayetlerine iki kadının adının daha katılmasını bu defa polis önledi. Hatay ve Çorlu'da iki faciayı polis son anda önledi.

Haberin Devamı

HATAY'DA KARISINI TİNERLE YAKMAK İSTEYEN KOCA

Hatay’ın Samandağ ilçesinde, bıçakla yaraladığı eşini tinerle yakmak isteyen kocayı polis engelledi. Alınan bilgiye göre, Atatürk Mahallesi, Hastane Caddesi’nde meydana gelen olayda, İbrahim D. (35) isimli şahıs, ailevi sorunlar yüzünden tartıştığı eşi Yıldız D’yi (27) başından ve vücudunun çeşitli yerlerini bıçakladı. Öfkeli koca, yanında bulundurduğu tineri de eşinin üzerine döküp yakmak istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri son anda İ.D’ye engel olurken, yaralı kadını yanmaktan kurtardı. Yaralanan Yıldız D., Samandağ Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesinin ardından Antakya Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. İbrahim D’nin gözaltına alındığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haberin Devamı

ÇORLU'DA POLİS SİLAHI SON ANDA ELİNDEN ALDI

Çorlu ilçesinde, eşini darbederek yol ortasında öldürmeye çalışan zanlı, güçlükle gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Reşadiye Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi'nde, Z.Y, eşi M.Y (27) ile tartıştı. Daha sonra eşini darbeden Z.Y, yanındaki tabancayla onu vurmak istedi. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda resmi ve sivil polis ekibi sevk edildi. Z.Y, polisin uyarısını dikkate almayarak eşini öldürmek istediğini söyledi. Polis, bir anlık dalgınlığından faydalanarak zanlının elindeki tabancayı aldı. Kelepçe takılarak yakalanmak istenen şüpheli, takviye ekiplerin yardımıyla yere yatırılarak gözaltına alınabildi. Vatandaşların tepki göstererek saldırmak istediği Z.Y, önce Çorlu Devlet Hastanesine daha sonra ise Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olay sonrasında bölgeden ayrılan M.Y'nin daha sonra ifade verdiği ve eşinden şikayetçi olduğu bildirildi. Z.Y. ve M.Y'nin 9 yıllık evli oldukları ancak bir yıldır boşanma kararı aldığı öğrenildi.