Türkiye (Son Dakika) 2 çocuğunun annesi boşanmak isteyince...

2 çocuğunun annesi boşanmak isteyince...

Paylaş
2 çocuğunun annesi boşanmak isteyince...

Diyarbakır'da 2 çocuk annesi 33 yaşındaki Nilüfer Türkoğlu, terk edip boşanma davası açtığı eşi 39 yaşındaki Murat Türkoğlu tarafından pompalı tüfekle öldürüldü

Kayapınar ilçesi Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünde Ev Ekonomisi Teknikeri olarak çalışan 2 çocuk annesi Nilüfer Türkoğlu bu sabah işyerinin önüne geldiğinde, mavi bir otomobilden pompalı tüfekle üzerine ateş açıldı. Ateş açan kişi aynı otomobille kaçarken, ağır yaralanan Nilüfer Türkoğlu, ambulansla kaldırıldığı Devlet Hastanesi acil servisinde yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

MOBESE TAKİBİYLE YAKALANDI

Plakası belirlenemeyen aracı mobese üzerinden takibe alan polis, aracın Silvan yolu üzerinde olduğunu belirledi. Tüm noktaları kapatan polis, aracı durdurarak içerisindeki Nilüfer Türkoğlu’nun eşi Murat Türkoğlu’nu yakaladı. Araçta, olayda kullanılan pompalı tüfek bulundu.

TERK NEDENİ BAŞKA KADIN

İddiaye göre, yaklaşık 3 ay önce Türkoğlu çiftinin evine gelen bir kadının Murat Türkoğlu’ndan hamile olduğunu söylemesi üzerine, Nilifer Türkoğlu’nun evi terk ederek Dicle İlçesi’ndeki ailesinin yanına gittiği, ancak Murat Türkoğlu’nun eşini geri dönmesi için ölümle tehdit ettiği öne sürüldü. Yakınlarının anlatıma göre, geçen ay Dicle’ye giden Murat Türkoğlu burada eşi ve ailesiyle büyük tartışma yaşayarak onları silahla tehdit etti ve eşinin ailesi tarafından dövülerek Diyarbakır’a geri döndü.

Haberin Devamı

KORUMA TALEP ETMİŞ
Yaşadıklarından sonra hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunan Nilüfer Türkoğlu’nun koruma isteyerek durumu iş yerine bildirdiği ve aldığı bir aylık iznin ise geçen hafta bitmesi nedeniyle yeniden işe başladığı belirtildi.
Nilüfer Türkoğlu’nun, 21 Ağustos günü temizlik işçisi Şeyhmus Yıldız tarafından, hemşire Özlem Gözükmez’le birlikte öldürülen Noter katibi Özlem Akdağ’ın amcasının kızı olduğu belirtildi.

YAKALANMAMAK İÇİN ARACIN PLAKALARINI SÖKMÜŞ

Eşini öldürdükten sonra kaçmaya çalışırken yakalanan Murat Türkoğlu’nun çalıştığı sürücü kursuna üç gündür uğramadığı, polise verdiği ilk ifadesinde ise, eşiyle oturdukları evin üzerine yapılması konusunda fikir ayrılığı yaşaması ve eşinin kendisine boşanma davası açmasını hazmedemediği için onu vurduğunu söylediği belirtildi. Olaydan sonra aracı ile kaçan Murat Türkoğlu’nun yakalanmamak için aracındaki plakaları söktüğü ortaya çıktı.

DHA