Spor '2-0'dan maç vereni tekme tokat döveceksin'

'2-0'dan maç vereni tekme tokat döveceksin'

Paylaş
'2-0'dan maç vereni tekme tokat döveceksin'

Spor Toto Süper Lig'in 2013-2014 sezonu ilk hafta maçında Torku Konyaspor, konuk ettiği Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etti

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Torku Konyaspor, ligin ilk hafta maçında konuk ettiği sarı lacivertlileri karşılaşmanın son 15 dakikasına kadar 2-0 geriden geldi maçta üsüt üste bulduğu gollerle mağlup ederek Fenerbahçe'ye şok yaşattı.

Haberin Devamı

Mücadelenin ilk yarısında bulduğu iki golle oyunun hakimiyetini elinde tutan Fenerbahçe, 76, 78 ve 87. dakikalarda yediği 3 gol karşısında şoke oldu. 15 dakikada yenen 3 gol hem taraftarlarda hem de spor camiasında yankı uyandırdı.

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Abdulkerim Durmaz ise Habertürk televizyonunda katıldığı spor programda sarı lacivertlileri topa tuttu. Durmaz olaya tepkisini şu şekilde dile getirdi: "2-0'dan son 15 dakikada maç veren takımın futbolcularını tekme tokat döveceksin."

Bu yorumun ardından telefonla ulaştığımız Abdülkerim Durmaz, yorumu ile kimseyi şiddete yöneltmek gibi bir niyetinin olmadığını söylerken, "Ben sadece maç esnasında ve sonrasında oyuna çok sinirlendim" dedi.

Haberin Devamı

Durmaz sözlerine şöyle devam etti: "Bir taraftar olarak tepkimi biraz espriyle dile getirdim. Bizim zamınımızda hatalı iş yapana 'bu adam tam sopalık' şeklinde yorum yapardık. Bu da öyle bir şey, yoksa kimsenin futbolcuları döveceği falan yok tabii ki.

Ama ben dün gördüğüm Fenebrahçe'yi tanıyamadım, oyuna da inanamadım. Büyük takımlar böyle maçlar kaybetmez."

hurriyet.com.tr