Spor 16 yaşında A takımda!

16 yaşında A takımda!

Paylaş
16 yaşında A takımda!

16 yaşında, Emirates Cup'ta Galatasaray ile oynanan mücadelede Arsene Wenger tarafından sahaya sürüldü

Adı Gedion Zelalem...

Haberin Devamı

16 yaşında, Emirates Cup'ta Galatasaray ile oynanan mücadelede Arsene Wenger tarafından sahaya sürüldü, dikkatleri üzerine çekti.

KİMDİR?

Almanya doğumlu ailesi, Amerika'da yaşıyor. Arsenal'e Ocak ayında Olney Rangers takımından katıldı. Sezon başında Arsenal'in Uzak Doğu kamp kadrosuna katıldı.

Theo Walcott'a verdiği pas ile dikkatleri üzerine çekti. Her hazırlık maçında forma şansı buldu. 2003-2005 yılları arasında Arsenal'de forma giyen ve şu anda Arsenal'in Kuzey Amerika scout'u olan Danny Karbassiyoon tarafından keşfedildi.

Arsene Wenger, onu bu yılki Emirates Cup'ta takım 1-0 galipken Arsenal seyircisine seyrettirmek için sahaya sürdü.10 dakikada top hakimiyeti ve paslarıyla göz doldurdu.

Tecrübeli teknik adam, genç yıldız hakkında şu ifadeleri kullanmıştı: "Genç ve çabuk ilerleme gösterdi. Sezon başı kadrosuna dahil etmemiz bu tip yeteneklerin gelişmelerini sağlıyor.

Haberin Devamı

Üst seviyede kendisinden neler beklendiğinin bilincinde. 18 yaş altı takımına gönderdik. Bir maç sonra hocaları 'bu takıma fazla' deyip reserve takıma gönderdiler"

Fanatik