Gündem 15 yaşındaki kızın intiharının ardındaki dram

15 yaşındaki kızın intiharının ardındaki dram

Paylaş
15 yaşındaki kızın intiharının ardındaki dram

15 yaşındaki kızın intiharının ardındaki dram

Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde 4 gün önce evlerinin tavanına bağladığı ipe kendini asarak intihar eden 15 yaşındaki Semanur Durmaz’ın ölümünün ardından dram çıktı. Cenazesini almaya gelen olmayınca Beyşehir Belediyesi tarafından defnedilen Semanur Durmaz’ın, annesinin 1 Ekim’de düzenlenen fuhuş operasyonunun ardından tutuklandığı, babasının ise cinayet suçundan cezaevinde olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

Beyşehir Kız Meslek Lisesi 1’inci sınıf öğrencisi Semanur Durmaz, 11 Ekim Pazartesi günü Hacıakif Mahallesi’ndeki evlerinde, annesi Gülseren Durmaz’ın bir arkadaşı tarafından evin tavanına asılı olarak bulundu. Durumun polise haber verilmesi üzerine Durmaz’ın cesedi Beyşehir Belediyesi morguna kaldırıldı. Cenazesini almaya gelen olmayınca Durmaz’ın cenazesi Beyşehir Belediyesi tarafından toprağa verildi. Durmaz’ın cenaze namazına sınıf arkadaşları ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen de katıldı.

BABA VE ANNE CEZAEVİNDE

Semanur Durmaz’ın, babası Mehmet Durmaz cinayet suçundan Aksaray Cezaevi’ne girince, annesi Gülseren Durmaz ile birlikte 4 yıl önce Beyşehir’e yerleştikleri belirtildi. Anne Gülseren Durmaz’ın da 1 Ekim Cuma günü Konya’nın Seydişehir ve Beyşehir İlçeleri ile Sakarya, Antalya ve Gaziantep’te eş zamanlı olarak düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alındıktan sonra tutuklandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Beyşehir Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, Semanur Durmaz’ın ailevi sorunlarıyla ilgili bilgileri olmadığını, intihar ettikten sonra durumu öğrendiklerini belirterek, “Haberimiz olsaydı, Semanur'u bir devlet yurduna yerleştirirdik” dedi.

Halil USLU/BEYŞEHİR(Konya), (DHA)