Magazin 15 milyon dolara dayağı affetmedi

15 milyon dolara dayağı affetmedi

Paylaş
15 milyon dolara dayağı affetmedi

Oksana Grigorieva, Mel Gibson'ın “15 milyon doları al, dayak davasından vazgeç” teklifini kabul etmedi

ÜNLÜ aktör Mel Gibson’ın 29 yıllık eşi Robyn Gibson’dan boşanmasına neden olan, sekizinci çocuğu Lucia’nın annesi Rus piyanist Oksana Grigorieva’ya şiddet uyguladığına ilişkin açılan dava sürüyor. Ancak Gibson (55) tüm dünya basınını uzun süre meşgul eden davanın artık kapanmasını istiyor.

Haberin Devamı

ŞİKAYETİ GERİ AL!

İngiliz The Sun Gazetesi’nde yer alan habere göre bu konuyla ilgili daha fazla gündeme gelmek istemeyen Gibson şikâyetini geri alması için eski sevgilisine 15 milyon dolar önerdi. İddiaya göre Grigorieva ise 15 milyon dolarlık barış teklifini reddetti.

KİM HAKLI GÖRECEK!

Oksana “Şikâyetimi geri almıyorum. Mahkemeye gidip, kimin haklı olduğunu göstereceğim” dedi. 40 yaşındaki Rus piyanist, ünlü aktörün seks sırasında da kendisine şiddet uyguladığını iddia etmiş ve hamileliği sırasında porno yıldızlarıyla birlikte olduğunu öne sürmüştü. Oksana, iddialarını ses kayıtlarıyla da destekledi. Mel Gibson, Oksana için, 7 çocuğunun annesi Robyn’den 2009 yılında boşanmıştı. Gibson eşine 900 milyon dolar tazminat ödemek zorunda kalmıştı.

Haberin Devamı

Habertürk