Türkiye (Son Dakika) 13 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismarda bulunan zanlı yakalandı

13 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismarda bulunan zanlı yakalandı

Paylaş
13 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismarda bulunan zanlı yakalandı

Malatya'da, 13 yaşındaki bir erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen zanlı, jandarma ekiplerinin yaklaşık 2 aylık teknik ve fiziki takibinin ardından düzenlenen operasyonla yakalandı

Malatya'da yaşanan olayda kırsal alanda çocuğa cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen 31 yaşındaki Şahin Ö.'nün yakalanması için Battalgazi İlçe Jandarma Komutanlığı "Suç Araştırma Timi" tarafından çalışma başlatıldı.

Zanlının hesabında bir miktar para bulunduğunu öğrenen ekipler, Şahin Ö.'nün nerede olduğunu tespit etmek için hesabı takibe aldı.

SAHTE KİMLİKLE ARAÇ KİRALAMIŞ


Para çekilen hesaptaki hareketleri inceleyen ekipler, şüphelinin Antalya'ya gittiğini tespit etti. Parası biten zanlının tekrardan Malatya'ya geldiğini ve sahte kimlikle bir araç kiraladığını öğrenen ekipler, soruşturmayı derinleştirdi.


ÇAY OCAĞINDA YAKALANDI


Şahin Ö.'nün araç kiraladığı şirketle irtibata geçen ve kentteki çok sayıda güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, şüphelinin bir çay ocağında olduğunu belirledi. Düzenlenen operasyonda çay ocağında üzerinde sahte kimlikle yakalandı.

KABUL ETTİ


Jandarmadaki ifadesinde suçlamayı kabul eden zanlı Şahin Ö., işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı