Spor 13 maçta 8 beraberlik

13 maçta 8 beraberlik

Paylaş
13 maçta 8 beraberlik

Honduras ile Ekvador, yarın oynayacakları 2014 FIFA Dünya Kupası E Grubu maçıyla birlikte tarihlerinde 14. kez karşı karşıya gelecek.

Daha önce resmi maçlarda karşılaşmayan iki ülke milli takımının yaptığı 13 özel karşılaşmanın 8’i berabere sonuçlanırken, Ekvador 3, Honduras ise 2 galibiyet elde etti. Ekvador, bu karşılaşmalarda 14 gol atarken, Honduras ise 13 gol kaydetti.

Haberin Devamı

İki takım arasında en son 19 Kasım 2013’te Houston’da oynanan özel maç 2-2 sonuçlandı. E Grubu’nda yapılan ilk maçlarda Ekvador, İsviçre’ye 2-1, Honduras ise Fransa’ya 3-0 mağlup oldu.

Hakan Anaz yardımcı hakem

Curitiba’daki Arena da Baixada’da oynanacak karşılaşma TSİ 01.00’de başlayacak. Honduras-Ekvador maçını Avustralyalı hakem Benjamin Williams yönetecek. Williams’ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Matthew Cream ve Türk asıllı Hakan Anaz yapacak.


Maçın dördüncü hakemi ise Brezilya-Hırvatistan arasındaki maçta verdiği tartışmalı penaltı kararıyla gündeme gelen Japon Yuichi Nishimura olacak.

İki ülkenin de galibiyeti yok

Honduras’ın, Güney Amerika ülkelerine, Ekvador’un da Kuzey-Orta Amerika ve Karayipler ülkeleri milli takımlarına karşı Dünya Kupası finallerinde galibiyeti bulunmuyor.

Haberin Devamı

Honduras, Şili’yle, Ekvador ise Meksika ile Dünya Kupası’nda yaptıkları karşılaşmaları kaybetti.

AA

DÜNYA KUPASI E GRUBU FİKSTÜR VE PUAN DURUMU