Magazin 11 yıl sonra ortaya çıkan sır

11 yıl sonra ortaya çıkan sır

Paylaş
11 yıl sonra ortaya çıkan sır

Anne-kızı telefon işletmesi barıştırmış! Yıllar sonra ortaya çıkan ilginç gerçek!

Bülent Ersoy, Yıldız Tilbe, Zerrin Özer, Gönül Yazar gibi çok sayıda ünlü ismin taklidi yaparak üne kavuşan şovmen Fehmi Dalsaldı, katıldığı televizyon programında yıllar önce yaşadığı ilginç bir ‘barıştırma öyküsü’nü anlattı.

Haberin Devamı

Vatan'ın haberine göre: “O günlerde bir bankada memurdum. Zevk olsun diye de ünlü kadın şarkıcıların taklitlerini yapıyordum. En başarıyla yaptığım taklit Bülent Ersoy’du.

Bir gün gazeteden Hülya Avşar ile rahmetli annesi Emral Avşar’ın küstüğünü öğrendim. Hemen MED Yapım’ı Ersoy gibi aradım, Hülya Avşar’ın telefonunu istedim.

MED Yapım’dakiler beni gerçekten Bülent Ersoy sanıp Avşar’ın telefonunu verdiler. Sonra Avşar’ı, Ersoy’un sesini taklit ederek aradım ve ‘Çabuk annenle barışacaksın.

Benim hatırım için evladım’ dedim. Hülya Avşar ‘Ama annem benden izinsiz estetik olmuş, beni kızdırdı’ dedi. Ersoy gibi sinirlenerek onu ikna ettim. Sonra da Emral Avşar’ı aradım onu da ikna ettim. İkisi de o gün barıştılar.

Haberin Devamı

Ama 11 yıldır taraflardan hiçbiri benim onları kandırarak barıştırdığımı öğrenemedi. Bülent Ersoy’un da onu kullanarak bir barışa vesile olduğumdan haberi yok”