Gündem 100 yerinden bıçakladılar

100 yerinden bıçakladılar

Paylaş
100 yerinden bıçakladılar

Adana'da 21 yaşındaki Tarık Ok'u, 100'ün üzerinde yerinden bıçaklayıp,boğazını kesmeye çalışan 4 kişi tutuklandı

Geçen pazar günü saat 02.00'de meydana gelen olayda, polis, Obalar Caddesi’nde kanlı ve çamurlu kıyafetlerle dolaşan uyuşturucu nedeniyle kendinde olmayan Fırat Akmeşe, Y.A., Ö.G. ve M.A.’yı şüphe üzerine durdurup kimlik kontrolü yaptı.

Polis, şüphelilere üzerlerindeki kanın nereden bulaştığını sordu. Şüphelilerden biri, “Biz birini bıçakladık, öldü” dedi, ancak bıçakladıkları kişinin yerini hiçbiri tarif edemedi.

Şüphelilerin gözaltına alındığı saatlerde Akkapı Mahallesi’nde inleme sesi duyan vatandaşlar, askerden yeni gelen Tarık Ok’u kanlar içinde buldu. Çağrılan ambulansla Adana Numune Hastanesi’ne kaldırılan yaralı ameliyata alındı.

Hastanede yapılan ilk müdahalede Tarık Ok’un ayakları, göğsü, sırtı ve başından olmak üzere 100’ün üzerinde yerinde kesikler olduğu belirlendi. Ayrıca boğazı kesilmeye çalışılan Ok, yoğun bakım ünitesine yatırıldı.

Yaralı Tarık Ok’u gözaltındaki şüphelilerin bıçakladığı ortaya çıkarken, yaşları küçük olan 3 kişi, Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Şüphelilerin yaraladıkları Tarık Ok ile arkadaş oldukları, belirlenemeyen bir nedenden çıkan kavga sonucu olayın meydana geldiği iddia edildi. Şüpheliler daha sonra sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Murat KİBRİTOĞLU/ADANA (DHA)