Gündem 100 metrelik fuhuş tüneli

100 metrelik fuhuş tüneli

Paylaş
100 metrelik fuhuş tüneli

Fuhuş baskınında 3 farklı noktaya çıkışı olan 100 metre uzunluğunda tünel ortaya çıkartıldı

İstanbul İl Jandarma Alay Komutanlığı ’na gelen bir ihbarı değerlendiren ekipler Arnavutköy, Avcılar ve Küçükçekmece ilçelerinde liderliğini Hamit T. ’nin yaptığı şebekenin organize bir şekilde fuhuş yaptırdığı ortaya çıkarıldı.

2 ay süren telefon dinlemelerinin ardından 19 Şubat’ta operasyon için düğmeye basıldı. Arnavutköy ’de 7 ev 3 pansiyon, Küçükçekmece’de 1 ev, Avcılar ’da 2 ev olmak üzere toplam 13 yere eş zamanlı baskın yapıldı.

Baskınlarda şebekenin yönetim kadrosunda bulunan 11 kişi gözaltına alındı. Zorla fuhuş yaptırılan 7 kadın da kurtarıldı. Zanlıların özellikle eski Doğu Bloğu ülkelerinde gazetelere ilan vererek daha iyi bir yaşam ve iş vaadiyle genç kadınları kandırdıkları öne sürüldü.

Kandırdıkları kadınların pasaportlarına el koydukları, yüksek miktarda borç senedi imzalattıkları ve ölüm tehdidiyle korkuttukları kadınları uyuşturucuya alıştırararak fuhuş yapmaya zorladıkları iddia edildi.

UYUŞTURUCU VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Operasyon sırasında zanlılara ait evlerde yapılan aramalarda biri kuru sıkıdan bozma 3 tabanca, çok sayıda mermi, uyuşturucu maddeler, çalıştırdıkları kadınların pasaportları, çok sayıda telefon hattı ele geçirildi.

Zanlıların güvenlik güçlerinin baskınlarından kurtulmak için bir evin içine tünel kazdıkları belirlendi. Jandarma ekipleri yaptıkları incelemede tünelin evin salonundan üç farklı yere açıldığı öğrenildi. Yapılan incelemede tünelin toplam uzunluğunun yaklaşık 100 metre olduğu belirtildi.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4834","4834","201102","4834-4.jpg");

Haberin Devamı