Gündem 10 yıl sonra DNA testiyle ortaya çıkan şok gerçek

10 yıl sonra DNA testiyle ortaya çıkan şok gerçek

Paylaş
10 yıl sonra DNA testiyle ortaya çıkan şok gerçek

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan emekli elektronik mühendisi Ahmet A., 10 yaşındaki kızının kendisinden olmadığını DNA testiyle öğrenince şoke oldu

Ahmet A. boşandığı eşi N.K. ve eşinin sevgilisi F.Ö. hakkında Bodrum ve Gebze Cumhuriyet Savcılıklarına suç duyurusunda bulundu. N.K., eşinin medyatik olmak için böyle bir şey yaptığını belirterek, "Madem şüpheleniyordu, DNA testi yaptırmak için neden 10 yıl bekledi?" dedi. Küçük A.A. ise, kendisini büyüten babasından ayrılmak istemediğini söyledi.

İstanbul Telekom Müdürlüğü’nden emekli elektronik mühendisi Ahmet A., 1993 yılında N.K. ile yaşamını birleştirdi. Çiftin evliliklerinin ikinci yılında şu an 16 yaşında olan kızları E.N.A., dünyaya geldi. Çiftin başlangıçta mutlu giden evliliği Ahmet A.’nın 2000 yılında eşinin başka biriyle olduğunu öğrenmesiyle sarsıldı. Ancak, 2001 yılında çiftin bir kız bebekleri daha oldu. Bebekleri iki yaşına geldiğinde A. çifti boşandı. Çocuklar, babalarında kaldı.

N.K., boşanmanın ardından, iddiaya göre, sevgilisi olduğu ileri sürülen Kocaeli’nin Gebze İlçesi’ndeki bir fabrikada ustabaşı olan F.Ö. ile yaşamaya başladı.

20 gün önce İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’ne başvurup, DNA testi yaptıran Ahmet A., 10 yıldır büyüttüğü A.A.’nın kendi öz kızı olmadığını öğrenci şoke oldu. Bunun üzerine Ahmet A., boşandığı eşi N.K. ve şu an birlikte olduğu ve A.A.’nın öz babası olduğunu ileri sürdüğü F.Ö.’den şikayetçi oldu. DHA muhabirinin evinde görüştüğü Aydemir, başından geçenleri şöyle anlattı:

"2000’li yıllarda İstanbul’da çalışıyordum. Bu nedenle eşimle zaten çok sık bir arada olamıyorduk. Kendisi o dönemlerde Gebze’de kalıyordu. 2001 yılında, ’Hamileyim’, deyince inandım. Aynı yıl doğum yaptı. Ancak akrabalarımdan ve F.Ö.’den gelen telefonlar üzerine DNA testi yaptırınca gerçek ortaya çıktı. Kızını asla kimseye bırakmayacağım. boşandığım eşim ve sevgilisinden şikayetçi olmamın nedeni gerçek babasının kim olduğunun ortaya çıkması. Zaten şu an A.A.’nın velayeti bende."

'ANNEMİ ASLA GÖRMEK İSTEMİYORUM'



Küçük A.A. ise artık annesini asla görmek istemediğini belirterek, "Babam İstanbul’da çalışırken annem F.Ö.’yü eve getiriyordu. Aynı odada yatıyorduk. Daha fazla açık konuşmak istemiyorum. 10 yıldır bana bakan, sakatlandığımda tüm tedavilerimi yaptıran babamdan asla ayrılmayacağım. Ancak, gerçek babamın da kim olduğunu öğrenmek istiyorum" diye konuştu.

'MEDYATİK OLMAK İSTİYOR'

N.K. telefonla yaptığı açıklamada ise, "Boşandığım eşim, geçmişten bu yana televizyonlara çıkıp medyatik olmak isterdi. Şimdi bu fırsatı değerlendiriyor. Özel hayatımle ilgili bir şey konuşmak istemiyorum. Madem şüpheleniyordu, DNA testi yaptırmak için neden 10 yıl bekledi" dedi.

Yaşar ANTER - Orkun TÜRE/ BODRUM, (Muğla) (DHA)

2