Türkiye (Son Dakika) 10 yaşındaki engelli çocuğa tecavüz iddiası

10 yaşındaki engelli çocuğa tecavüz iddiası

Paylaş
10 yaşındaki engelli çocuğa tecavüz iddiası

Diyarbakır'da korsan taksicilik yapan bir şahsın, 10 yaşındaki engelli çocuğu evine götürüp tecavüz ettiği iddia edildi

Bağlar Dört yol mevkiinde korsan taksicilik yapan S.K. (35) isimli şahıs, M.Ş (10) isimli engelli çocuğu öğlen saatlerinde kendisine limonata ve simit ısmarlamak maksadıyla evine götürdü. Bir süre sonra çocuğu sokakta korkmuş vaziyette bulan vatandaşlara M.Ş.’nin, S.K.’nin kendisini eve götürerek tecavüz ettiğini belirtmesi üzerine esnaf, korsan taksicilik yapan şahsı dövmeye başladı.

Haberin Devamı

Olayın büyümesi üzerine S.K. olay yerinden kaçarken, M.Ş.nin babasına ve polise haber verildi. S.K. polis tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, olayın meydana geldiği eve kızgın vatandaşların zarar vermemesi için ise polis zırhlı araçlarla nöbet tutmaya başladı.

'SURATINA TÜKÜRDÜM'

Çocuğu korkmuş vaziyette bulan Teyfik Fikret (45) isimli vatandaş olayı şöyle anlattı: "Çocuğu korkmuş vaziyette buldum, titriyordu. Limonata ve simit alma bahanesi ile S.K’nın kendisini eve götürdüğünü ve tecavüz ettiğini anlattı. Çocuğu alıp taksi durağına gittim. Suratına tükürdüm ve cevredeki vatandaşlar da vurmaya başlayınca kaçtı. Şimdi polis tarafından gözaltına alındı" dedi.

Tecavüze uğradığı iddia edilen M.Ş nin babası H.Ş. ise "Çocuğu karakola götürdük, devlet hastanesine götürdük ve rapor aldı polisler. Benim çocuğum engellidir, trafik kazası geçirdi ve 10 defa ameliyat oldu benim çocuğum" dedi.

Haberin Devamı

Esnaf, yakalanan şahsa gerekli cezanın en ağır şekilde verilmesini istediler. Tecavüz iddiasıyla gözaltına alınan ve bir çocuğu bulunan S.K.’nin eşinin ise 4 yıl önce kendisini terk ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA