Ekonomi 10 milyarlık yatırım için kolları sıvadı

10 milyarlık yatırım için kolları sıvadı

Paylaş
10 milyarlık yatırım için kolları sıvadı

Gül Şirketler Grubu, yeni yatırımları için düğmeye bastı. Şirket 2017’de 10 milyar liralık yatırım yapacak.

Bu yatırımları Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül anlattı: “2016’da bir yandan ‘Güneşli Gül Proje Express’, ‘Beylikdüzü Vira İstanbul’, Zeytihburnu Yedi Mavi’ projelerine başlarken, bir yandan da ‘Gaziosmanpaşa TEM Point’ ve ‘Seyrantepe Avangart İstanbul’ için düğmeye bastığımızın müjdesini vermiştik. Şimdi de 2017 projelerimiz olan ‘TEM Point’ ve ‘Avangart İstanbul’ projelerinin inşaat çalışmalarını başlatıyoruz.”
Ayrıca 8 yeni projeyi daha hayata geçireceklerini belirten Gül, “Projeler bittiğinde toplam yatırım değeri 10 milyar lirayı bulacak. 12 projeyi aynı anda yürütüyor olacağız. Beylikdüzü, Büyükçekmece, Bahçeşehir; Seyrantepe, Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa bölgelerindeki bu yatırımlar konut, villa, ticari alan ve alışveriş merkezi şeklinde olacak” dedi.



Tempoint ve Avangart İstanbul’da ön satışlar başladı

‘TEM Point’ve ‘Avangart İstanbul’un çok değerli projeler olduğuna dikkat çeken Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın ise her iki proje hakkında bilgi verdi. Aydın “Gaziosmanpaşa’da TEM üzerinde inşa ettiğimiz ‘TEM Point’te ön talep toplanmaya başlandı. Projede yer alan ilk 50 daire peşin alımlarda metrekaresi 3 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla görülmemiş bir fırsatla satışa sunuldu. 75 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen proje, 468 konut, 276 rezidans, otel ve alışveriş merkezi olmak üzere karma bir proje olarak yükseliyor.

354 bin liraya lüks evler

Avangart İstanbul ise; Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Avrupa Yakası’nın değerli bölgelerinden Seyrantepe’de TT Arena Stadı’nın yanında inşa edeceğimiz bir proje. ‘Avangart İstanbul da lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa başladı. Bulunduğu lokasyona rağmen fırsat fiyatlarıyla sunulan ‘Avangart İstanbul’da peşin alımlarda daireler 354 bin 450 TL’den satışa sunuluyor. Ulaşım ağlarının kesişim noktasında yer alan projemizde daire teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesini planlıyoruz. Öte yandan Gül Şirketler Grubu olarak bu yılın sonunda ise toplam 4 milyar TL ciro hedefliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı