Gündem 10 metre havalanıp yere çakıldı

10 metre havalanıp yere çakıldı

Paylaş
10 metre havalanıp yere çakıldı

Üsküdar'daki kazada, kaldırıma süratle çarpan otomobil yaklaşık 10 metre yükseğe fırladı

Kaza, saat 23.00 sıralarında Altunizade, Mahir İz Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Üsküdar'dan Çamlıca istikametine giden İsmet Yılmaz yönetimindeki 34 MER 82 plakalı otomobil kaldırıma çarptı.

Görgü tanıklarının iddiasına göre aşırı hızlı olan otomobil kaldırıma çarptıktan sonra yaklaşık 10 metre havalandı. 10 metre yükseklikten yere çakılan otomobil içinde bulunan 4 kişiden ön koltukta oturan ikisi çarpmanın etkisiyle caddeye fırlarken, arka koltukta oturanlar ise vatandaşlar tarafından otomobilden çıkardı. Olay yerine sevk edilen ambulaslarla, ağır yaralı olan Kadir Kaya (19) Kartal Devlet Hastanesi'ne, arka koltukta oturan Can Dikmen (22) ve Kadir Dikmen (17) Haydarpaşa numune hastanesine kaldırıldı. Kazadan sonra şok geçiren ve hafif yaralanan sürücü İsmet Yılmaz'ın tedavisi ayakta yapıldıktan sonra polis merkezine götürüldü.

15 METRE DİYEN DE VAR

Haberin Devamı

Olayı gören vatandaşlar kaldırıma çarpan otomobilin yaklaşık 10, 15 metre yükseldiğini gördüklerini ifade etti. Otomobilin süratli olduğunu belirten görgü tanığı çok hızlı olmasaydı o kadar yükselmezdi dedi.

Kaza sonrası cadde tamamen trafiğe kapanırken, hurdaya dönen otomobil yoldan çekildikten sonra trafik tekrar açıldı. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor

Ramazan EĞRİ İSTANBUL-DHA