Gündem 1 TL'lik terlik izdihamı

1 TL'lik terlik izdihamı

Paylaş
1 TL'lik terlik izdihamı

Erzincan'da bir ayakkabı firmasının 1 liralık terlik kampanyasından yararlanmak isteyenler izdihama neden oldu

Kızılay İşhanı’nda bulunan bir ayakkabı firması, satışlarının artması için çok sayıda üründe indirim kampanyası uyguladı. Firmanın indirim uyguladığı ürünlerden en fazla ilgiyi çifti 1 lira olan terlikler gördü.

Bugün sabahın erken saatlerinde mağaza önünde toplanan vatandaşlar kapıların açılması ile birlikte içeriye girdi. Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu kalabalık terliklerden alabilmek için birbirleri ile yarıştı.

Mağaza görevlilerinin "Sakin olun. Herkese yetecek kadar terlik var" uyarılarına rağmen, beğendikleri terlikleri almak için acele eden müşteriler izdiham neden oldu.

İki çift terlik almalarına izin verilen müşteriler, bu kurala uymayarak kucak dolusu terlik satın almak istedi. Mağaza sahibi Salim Demir, bir haftada 15 bin terlik sattıklarını ve kampanyanın iki gün daha devam edeceğini söyledi.

Demir, "Her eve bir terlik kampanyası ile yola çıktık. 5 liralık terliği 1 liraya satınca vatandaşların yoğun ilgisi oldu. Aslında herkese yetecek derecede terlik var. Ama vatandaşlar yine de izdihama neden oluyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

İşte o görüntüler...



Recep DEMİRCİ/DHA