Astroloji 1-7 Ocak 2018 haftası burç yorumları

1-7 Ocak 2018 haftası burç yorumları

Paylaş
1-7 Ocak 2018 haftası burç yorumları

1-7 Ocak haftasında hangi burç neler yaşayacak? Astrolog Anıl Can yazdı: İşte teker teker her burcun anlatımıyla haftalık burç yorumları...

1 OCAK PAZARTESİ

Koç: Sevgili koçlar ilişkiniz hakkında olan sorunlar sizi üzmesin çünkü yeni bir yıla başlamamızla pürüzlerden arınacaksınız

Boğa: Bugün sevgili boğalar pozitifliğiniz yine üstünüzde; ancak partnerinize karşı biraz karamsar davranışlar sergiliyor olabilirsiniz. Bu yeni yılda olaylara iyimserlikle yaklaşmaya özen gösterin.

İkizler: Bugün sevgili ikizler güven problemi yaşıyor olabilirsiniz. Şüpheli ve tedirgin davranışlarınız partnerinizi endişelendirebilir. Bu yeni yıl ile birlikte iletişiminizi güçlendirmeye çalışın derim.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler çevrenizde size motivasyon ve yeni bilgiler veren kişiler size aklınızdan geçen fikirlere ve projelere başlamanızda çok büyük destek olacak ve bu yeni yılda işleriniz daha iyi gidecek gibi.

Aslan: Sevgili aslanlar yeni başlangıçlar yapmak için bugün çok doğru bir gün. Bugün yeni yıl ile birlikte siz de yeni başlangıçlara adım atmalısınız derim.

Başak: Sevgili başaklar fazla temkinli olmayı bırakıp birilerine güvenmeye çalışırsanız bu yılbaşını daha mutlu ve heyecanlı geçirebilirsiniz.

Terazi: Sevgili teraziler bilgiye kültüre yönelik münakaşalar içine girebilirsiniz.

Akrep: Sevgili akrepler ilişkiniz var ise diyaloglarınızda iyi bir dinleyici olmaya çalışın ki çeşitli sorunlar meydana gelmesin. Yeni yıl ile birlikte daha iyi bir dinleyici olmayı deneyebilirsiniz.

Yay: Sevgili yaylar hayatınız rahatlayacak ve bir düzene girecek. Bununla birlikte arkanızdan konuşan, iş çeviren çok fazla insan olabilir. Bu sizin o güzel canınızı sıkmasın.

Oğlak: Sevgili oğlaklar belirlediğiniz hedeflerinizden, dış etkenlerden dolayı şaşmamalı ve bu yılbaşı içerisinde çevrede ki insanlara değilde kendinize odaklanmanızı öneririm.

Kova: Sevgili kovalar dolaylı yollardan mutlu olmayı bırakıp doğal yollardan mutlu olmanın yollarını bulmalı ve sürdürmelisiniz aksi takdirde bu yeni yıl sizin için çok neşeli olmayabilir.

Balık: Sevgili balıklar aşk hayatınız bakımından dengesiz ve çatışmalı bir gün olabilir. Bu yeni yıl partneriniz ile birlikte iletişim kurmalı ve sorunlarınızdan kurtulmalısınız.

2 OCAK SALI

Koç: Bugün sevgili koçlar pek çok anlamda süreçlerin hızlandığını gözlemleyebilirsiniz. İlişki bakımından pek de şanslı değilsiniz ama bu sizi asla yıldırmasın. Ne zaman ne olacağını bilemeyebiliriz.

Boğa: Bugün sevgili boğalar duygularınız çok karmaşık bir dönemden geçiyor. Partneriniz ile şimdiden geleceğe yönelik plan yapmak çok da sağlıklı olmayacak sizin için. Partneriniz ile daha iyi iletişim kurmak ve olayları akışına bırakmak sizin için en iyisi olabilir.

İkizler: Bugün sevgili ikizler maddi kazancınızda bir süre boyunca ciddi sorunlar meydana gelebilir kendinizi garantiye almanın bir yolunu bulmalı ve daha planlı davranmalısınız,yoksa maddi açıdan zor dönemler sizi bekliyor olabilir.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler evliyseniz evlilik hayatınızda olumlu ve büyük gelişmeler, değişimler yaşanabilir. Bugün partnerinizle daha fazla vakit geçirmeye çalışın ve bu gelişmeleri sizd e gözlemleyebileceksiniz.

Aslan: Bugün sevgili aslan yalnız olmanız hep yalnız kalacağınız anlamına gelmez. Bugün dışarı çıkın ve yalnız başınıza da eğlenmeye çalışın.

Başak: Bugün sevgili başaklar iş ve hayatınızla ile ilgili küçük sorunlar son bulacak. Artık mutlu olmayı planlayabilir ve üzerinizdeki stresi atabilirsiniz.

Terazi: Bugün sevgili teraziler evliyseniz evlilik hayatınızda büyük problemler ve çatışmalar yaşanabilir. Bugün mutluluğunuz için olabildiğince olayları alttan almaya çalışın derim ben.

Akrep: Bugün sevgili akrepler maddi anlamda zorlayıcı bir dönemi geride bırakıyorsunuz. Beklenen miras veya toplu para elinize geçebilir.

Yay: Bugün sevgili yaylar iştahsızlık yaşıyor ve bitkinlik hissediyor olabilirsiniz, bol bol taze meyve yemeye gayret edin.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar aile bireylerinize daha fazla vakit ayırmanızı tavsiye ederim.

Kova: Bugün sevgili kovalar hayatınızdaki pozitif gelişmeleri fazla dillendirmenizi tavsiye etmem, üzerenizde fazla göz var. Baş ağrılarına dikkat.

Balık: Bugün sevgili balıklar küçük çaplı mutfak kazalarına dikkat! Sakarlığınız üstünüzde bugün, benden söylemesi.

3 OCAK ÇARŞAMBA

Koç: Bugün sevgili koçlar maddi anlamda kaygı dolu ve zorlayıcı bir dönem geçirecek olabilirsiniz.

Boğa: Bugün sevgili boğalar kariyer konusunda büyük gelişmeler meydana gelecek gibi duruyor. Bazı belirsizlikler son bulacak bugün.

İkizler: Bugün sevgili ikizler yeni başlangıçlar ve yeni adımlar atmak için çok doğru bir gün.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler stresten uzak durmalı ve beslenmenize dikkat etmelisiniz.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar çeşitli sağlık sorunları meydana gelebilir kendinizi ihmal etmemeli ve dikkatli olmalısınız.

Başak: Bugün sevgili başaklar gelgitli davranışlarınız çevrenizdekileri son zamanlarda oldukça şaşırtmakta. Biraz daha tutarlı yaklaşım sağlamanızı öneririm.

Terazi: Bugün sevgili teraziler aşk sizin için oldukça önemli farkındayım ama buna odaklanarak beklenti içinde yaşarsanız mutluluğu bulmanız zorlaşabilir.

Akrep: Bugün sevgili akrepler sizi çok güzel haberler karşılayacak. Bugünlerde finansal konualrda rahatlama söz konusu.

Yay: Bugün sevgili yaylar eski dostlarınızla arkadaşlarınızla bir araya gelip geçmişe olan hasretinizi giderecek gibi görünüyor.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar evliyseniz partneriniz ile aranızda birtakım tatsızlıklar yaşayabilirsiniz ama iki taraflı da düşünmeye özen gösterin.

Kova: Bugün sevgili kovalar iş ve eğitim hayatınızda birtakım sorunlar ve anlaşmazlıklar yaşanabilir benden söylemesi.

Balık: Bugün sevgili balıklar fevri davranışlardan uzak durmanızı ve partnerinize anlayışlı davranmanızı şiddetle öneririm.

4 OCAK PERŞEMBE

Koç: Bugün sevgili koçlar maddi açıdan rahatlayacaksınız. Son zamanlarda hesabınızı pek de kontrol edememişsiniz anladığım kadarıyla.

Boğa: Bugün sevgili boğalar beslenmenize dikkat! İştahlı olduğunuzu ve yaşamak için değil de yemek için yaşadığınızı biliyoruz ama aşırılıktan kaçının.

İkizler: Bugün sevgili ikizler iş ve eğitim hayatınızda yaşanan aksilikler ailenizin de desteği ile son bulabilir.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler ikili ilişkilerde çeşitli iletişim problemleri ve atışmalardan dolayı oluşan sorunlar iletişiminize hasarlar verebilir.

Aslan: Aceleci ve sabırsız bir şekilde sergilediğiniz her davranış sizin aleyhinize işliyor bugün, benden söylemesi.

Başak: Bugün sevgili başaklar takıntılı ve kıskanç olduğunuzu biliyoruz ama dozajını abartmayın ki partneriniz bu durum yüzünden sizden sıkılmasın derim ben.

Terazi: Bugün sevgili teraziler elinizi tutacak belki de omzuna kafanızı koyup ağlayacağınız birine ihtiyacınız vardır.

Akrep: Bugün sevgili akrepler duygusal açıdan yalnız ve desteksiz hisetiğiniz bir dönem içine girmiş bulunmaktasınız, güçlü olmaya çalışın

Yay: Bugün sevgili yaylar aile içinde şiddetli zıtlaşmalar ve kopmalar gözlemlenebilir. Soğukkanlı ve sakinliğinizi korumalısınız.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar öfke kontrolünüzü daha iyi sağlamalı, fevri ve büyük çıkışlardan kaçınmalısınız

Kova: Bugün sevgili kovalar son zamanlarda iletişim sorunları yaşıyor ve kendinizi ifade etmekte zorlanıyor olabilirsiniz.

Balık: Bugün sevgili balıklar anaçlık duygunuz çok ön planda, bundan dolayı bazı sorunlar yaşıyor olabilirsiniz.

5 OCAK CUMA

Koç: Bugün sevgili koçlar partnerinizde ilişkiniz hakkında oturup konuşup yeni kararlar almanız mümkün.

Boğa: Bugün sevgili boğalar yine bügün de çok pozitifsiniz. Sorunlara çözüm odaklı yaklaşıyorsunuz. Kendinizi ifade ederken dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

İkizler: Bugün sevgili ikizler yanlış anlaşılmalar çeşitli tartışmalar ve münakaşalar içine girmeniz mümkün.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler evli olanların evlilik hayatında partneriyle ortak karar alması ve uyum içine girmesi mümkün sabit fikirli olmanızın size çok zararı dokunuyor.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar sorun çözücü ve ara bulucusunuz. Aile içinde yol gösterici ve öncü olmanızdan dolayı davranışlarınızda dengeli ve kararlı olmaya çalışın.

Başak: Bugün sevgili başaklar iş ve egitim hayatınızda yeni başarılar ve gelişmeler gözüküyor.

Terazi: Bugün sevgili teraziler evli ise evlilik hayatları gayet uyumlu ve güzel ilerlemekte. Ailenize karşı iletişiminizde sorunlar çıkabilir, bu sizi tedirgin etmesin yoluna girecektir her şey. Sabırlı olmaya çalışın.

Akrep: Bugün sevgili akrepler düşüncelerinizin pozitif olmasından dolayı aşk, iş ve eğitim hayatınızda her şey yolunda gidiyor bugün.

Yay: Bugün sevgili yaylar hoşlandığınız biri var ise sizi iyi şeyler bekliyor, benden söylemesi. Dik başlı olmaktan biraz kaçınmanız lazım bugün.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar yine duygusallığınız üstünüzde. Aile içinde önemli gelişmeler evlilik veya bebek haberi almanız mümkün.

Kova: Bugün sevgili kovalar finansal açıdan şanslı bir gündesiniz, maddi rahatlamalar söz konusu.

Balık: Bugün sevgili balıklar iş ve eğitim hayatınızda uzun zamandır beklenilen güzel haberleri alacaksınız.

6 OCAK CUMARTESİ

Koç: Bugün sevgili koçlar insanların size verdiği sözleri tutması sizi çok mutlu edeceğe benziyor.

Boğa: Bugün sevgili boğalar iş ortamınızda yaşanan tatsızlıklar sizi üzmesin. Sabırlı olmalı, işlerin yoluna girmesini beklemelisiniz.

İkizler: Bugün sevgili ikizler sevgiliniz veya en yakın dostunuz sizden büyük ilgi bekliyor. Bugün onlara azıcık zamanınızı ayırmaya özen gösterin, benden söylemesi

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler aileniz içinde oluşan küçük bir sıkıntı sizi çok üzmüşe benziyor. Anlayışlı ve yapıcı olmalısınız.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar iş girişimlerinde veya bir yatırımda bulunmak için şanslı bir gününüzdesiniz gibi. Bunu ziyan etmeyin derim ben.

Başak: Bugün sevgili başaklar insanların size söyleyeceği laflar sizi üzmesin veya incitmesin bugün olabildiğinizce insanları alttan almaya bakın.

Terazi: Bugün sevgili teraziler ilişkinizde veya evliliğinizde anlaşmazlık ve iletişim kopuklukları olabilir. Bunun önüne geçmek için sabırlı olmaya özen göstermelisiniz.

Akrep: Bugün sevgili akrepler sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Baş ağrısı veya kas ağrısı söz konusu olabilir. Sosyal hayatınıza bugün bir süre ara verip istirahat etmenizi tavsiye ederim.

Yay: Bugün sevgili yaylar ikili ilişkinizde kıskançlıktan kaçının. Sevgilinize/Eşinize güvenmeniz ikiniz için de mutluluğa bir adım olacak.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar maddi bir sıkıntı yaşayabilirsiniz. Tutarlı olmayı öğrenmeli ve harcamalarınızı planlayarak yapmalısınız, benden söylemesi.

Kova: Bugün sevgili kovalar aşk hayatınızda her şey yolunda ve daha iyiye doğru gidiyor ama bunun iş veya akademik hayatınızın önüne geçmemesine özen göstermelisiniz.

Balık: Bugün sevgili balıklar arkadaşlarınız ile ilişkinizde kopukluklar gözlemleyebilirsiniz. Onlara daha çok zaman ayırmanızı tavsiye ederim.

7 OCAK PAZAR

Koç: Bugün sevgili koçlar hem fiziksel hem de zihinsel olarak çok yorulucaksınız gibi görünüyor ama dişinizi sıkın bu iş ortamınızdaki gelişiminize çok katkı sağlayacak.

Boğa: Bugün sevgili boğalar kontrolünüz dışında gelişen olaylar için üzülmeyin, bu sizin için hayırlı olacağa benziyor.

İkizler: Bugün sevgili ikizler yaşayacağınız olaylar sizi adeta yenileyecek ve kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Bugün sizin gününüz.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler, karşılaşacağınız aksaklıklar günlük rutin işlerinizi tekrar gözden geçirmenizi gerektirebilir.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar düşman diye gördüğünüz kişilerden kaçınmayı bırakıp onları daha iyi anlayıp yaklaşmayı denemelisiniz. Bu size bir artı katabilir.

Başak: Bugün sevgili başaklar aileniz sizi özlüyor ama işinizde yoğun olduğunuzdan dolayı söylemeye çekiniyor olabilir. Onlara da zaman ayırmaya ve ilgi göstermeye çalışmalısınız, benden söylemesi.

Terazi: Bugün sevgili teraziler uzaktan bir arkadaşınızın size yapacağı teklife pozitif yaklaşmanızı öneririm. Bu onunla olan bağlarınızı daha da güçlendirecektir.

Akrep: Bugün sevgili akrepler çalkantılı ilişkilerinizdeki kötü geçen günler sona erecek. Birbirinizi anlamak için birlikte daha fazla vakit geçirmeli ve sabırlı olmaya çabalamalısınız

Yay: Bugün sevgili yaylar yaptığınız çoğu seçimin sizi geliştirdiğini fark edeceksiniz. Boş zamanınızı değerlendirip bir işe atılın, bu size maddi açıdan da büyük bir rahatlama sağlayacak.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar önünüze çıkıcak olan ilişkisel sorunlara daha farklı yaklaşmaya özen göstermelisiniz. Artık bir yeniliğe hazırsınız, benden söylemesi.

Kova: Bugün sevgili kovalar akademik veya iş ortamınızda çok iyi ilerliyorsunuz, bunun temposunu düşürmemeye gayret gösterin ama bununla birlikte ailenize zaman ayırmayı da ihmal etmemeye çalışın.

Balık: Bugün sevgili balıklar ikili ilişkinizde çok iniş çıkış yaşıyor gibisiniz. İletişiminizi sağlam tutup daha anlayışlı olmaya özen gösterin, aksi takdirde ikiniz de üzüntülü bir dönemden geçebilirsiniz.

Haberin Devamı