Spor Milli güreşçiler, Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor

Milli güreşçiler, Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor

Paylaş
Milli güreşçiler, Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor

Yıldız Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı, Slovakya'da 15-20 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Dünya Şampiyonası için Hendek'te kampa girdi.

Güreş Milli Takım Antrenörü Zafer Başar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünya şampiyonasının ön hazırlık kampını Hendek’te yaptıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Kampta, 52 sporcu ve 6 antrenörün bulunduğunu dile getiren Başar, "Güzel bir kamp geçiriyoruz. İnşallah dünya şampiyonasında hem kendimizin hem de Türk milletinin yüzünü güldürürüz" diye konuştu.

Başar, günde çift idman yaptıklarını anlatarak, sabah ağırlık, akşam da teknik ve güreş antrenmanları yaptıklarını kaydetti.
Slovakya’da düzenlenecek dünya şampiyonasının çok önemli olduğuna dikkati çeken Başar, 15-17 yaş grubu Yıldızlar Milli Takımını, 2020 Tokyo Olimpiyat’larına hazırlamayı hedeflediklerini dile getirdi.

Sporculardan Kerem Kamal da 4 yıldır güreş yaptığını ifade ederek, "Hedeflerime adım adım ilerliyorum. Gürcistan’da Avrupa şampiyonu oldum. Sırada dünya şampiyonası var. Oraya gidip alnımızın akıyla döneceğiz ama asıl hedefim, olimpiyat şampiyonu olmak" dedi.

Haberin Devamı

AA